18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legdurvább szexbaki
Csak 18 év felett!
Nem csak addig kell izzadnod, amíg a bugyi lekerül, utána sem mindegy, mit teszel. Tudd meg, mi a legcikibb az ágyban a nő szerint.

Most kivételesen nem arról lesz szó, hogyan lehet eljutni az ágyig, és nem is arról, hogy hogyan kell viselkedni aktus után. Ezúttal a kettő közt zajló események kerülnek nagyító alá, vagyis, hogy mi az, amitől teljesen elmegy a kedvünk.

Mert bár a nő sokat kibír, azért mégis vannak olyan dolgok, amitől lemegy a roló, eldurran az agy, és azonnal a bugyinkat kezdjük keresni, de legalábbis jó szorosan összezárjuk a lábunkat.

Higiénikus kérdés

Nem azt mondom, hogy minden egyes alkalommal rohanni kell szex előtt a fürdőszobába, de még élénken lüktetnek a fejemben M. barátnőm szavai, aki a maga keresetlen módján csak ennyit mondott: Én nem térdelek, ha előtte nem mossa meg!

Ami érdekes tapasztalat, hogy a férfiak sokkal háklisabbak ez ügyben. T., aki az egyik legjobb fiúbarátom, minden egyéjszakás kalandját a fürdőszobában kezdi - a tus alatt. Trükknek ez sem rossz, ha nem félsz tőle, hogy a kiszemelt idő előtt meggondolja magát.

A gyorslövetű

Ezzel el is érkeztünk a következő ponthoz. Uraim, a gyors numera csak akkor szórakoztató, ha mindkét fél számára „csak” egy gyors numera. Ha a hölgy rózsákkal hintette körbe a szobát, három órát töltött a csokis szufléval, és a toszkán vidékről hozatta a bort az esti vacsorához, akkor légy szíves legalább annyit sportolni rajta, amennyit ő dolgozott a csoki olvasztásával. Vízfürdő esetén, tejszínnel hígítva ez legalább 12 perc. És ahogy a vízfürdő még nem a szuflé, úgy a szexben is kell a bemelegítés. Ellenkező esetben azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy jogos a hiszti.

Szexgép

Természetesen az éremnek van másik oldala is. Ismerjük a lepedőakrobata típust, akinek minden egyes aktus maga a nyári olimpia, aki olyan, mintha folyton önmagát csodálná valamennyi pozícióban, aki nem ismeri a könnyű testi kísértést, tehát, aki csak órákon keresztül bír szexelni.

Két hét múlva kényszeressé válik a dolog, mi egyre fáradtabbak leszünk, miközben jön a kérdés: Mit akar bizonyítani nekem ez a pasi? És én hol vagyok ebben a történetben? Sokan okolják a pornófilmeket emiatt, pedig biztos forrásból tudjuk, azokat sem egyhuzamban veszik fel!

Ciki póz

Megint egy pofon az őszinteségnek. Mert van az úgy, hogy egyszerűen nem szeretjük úgy, ahogyan te. Mások vagyunk, máshogy vagyunk összerakva. Van olyan nő, aki soha az életben nem lesz rávehető az anális szexre, és van, amelyik megbolondul érte. Egyvalami biztos: ha a nő nem akarja, ne erőltesd! Életre szóló sérüléseket okozhatsz vele ugyanis. Egyszerűbb tisztázni ezeket a kérdéseket, már csak azért is, mert az ember lánya simán beindul már attól is, ha csak kedvenc pózairól beszélhet.

Munka, munka, munka

Erről miért nem beszélünk soha? Folyton csak ti panaszkodtok, hogy a csajotoknak esténként fáj a feje, és már hetek óta nem volt szex vacsi után. És velünk, egészséges, vérbő nőkkel mi van? Mert arról nem nagyon szól a fáma, amikor már hetek óta fontos meló van a munkahelyen, ami miatt feszült és goromba vagy. Ez sincs rendben, de azért elég olcsó kifogás, hogy muszáj aludni, mert holnap jön a nagyfőnök Svájcból! Ugye te sem gondolod komolyan?

Én azt mondom, egy jó szex növeli a teljesítményt, jót tesz az arcbőrnek és a hangulatnak is. Mert baki ide, ciki oda, a legnagyobb gond mégiscsak az, ha egyáltalán nincs szex. Akkor aztán csőstül jön a hiszti, meg a para, hogy mit is csinálunk rosszul. Mi, nők. Mert ilyenek vagyunk, és kész. Tessék ránk odafigyelni!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük