18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így lesz a nőknek is igazán élvezetes a férfiak kedvenc póza – 5 trükk az intenzív élményért

Sok nő számára okoz kellemetlen érzést, de ezekkel a kis változtatásokkal mindenkinek gyönyört hoz majd.

Trükkök a kutyapózhoz

Több felmérés is rámutatott már, hogy a férfiak egyik legimádottabb szexpóza a kutyapóz. A nők számára azonban gyakran fájdalmat, kellemetlenséget okozhat a mély behatolás és az erőteljes mozdulatok miatt, ráadásul sokan nem képesek ebben a helyzetben átélni az orgazmust.

Van azonban néhány olyan trükk, amellyel a hölgyek számára is igazán gyönyörteljessé tehető a férfiak kedvence. Csak néhány mozdulat, változtatás kell ahhoz, hogy ugyanúgy élvezzék, mint a párjuk. A következőket bevetve könnyebb lesz a csúcsra jutni.

Ne csak a férfi irányítson

Bár ebben a helyzetben a nő kissé alávetett szerepben van, fontos, hogy jelezze a párjának valamilyen formában, ha fájdalmat okoznak neki az erős, vad mozdulatok. Ezenkívül pedig ő sem kell, hogy tétlen legyen: a csípő fel-le irányuló vagy körkörös mozgásával irányíthat egy picit úgy, ahogy neki a legjobb.

Fontos a bemelegítés

A szexterapeuták úgy vélik, ez az a póz, ami előtt a leghosszabb előjátékra van szükség. Mert ha túl rövid a bemelegítés, a hüvely nem tágul ki, nem készül fel eléggé a szexre, így könnyen fájdalmassá válhat az együttlét. Ennek érdekében legalább 20 perc kényeztetés javasolt előtte, valamint a síkosító használata is nagyban megkönnyítheti a szeretkezést ilyenkor.

Apró variációk

Jó megoldás lehet az is, ha a szerelmesek változtatnak egy kicsit az alap pozitúrán. Például a nőnek gyönyörtelibb lehet Ava Cadell szakértő szerint, ha az ágy szélére helyezkedik úgy, hogy az egyik lábával a matracon térdel, míg a másikkal a padlón támasztja magát. A férfi pedig szintén egy lábbal a talajon, eggyel az ágyon helyezkedik mögé. Az élmény hasonló, de a térd és a derékfájdalom elmarad, és mivel más szögből éri a hüvelyt a partner, az esetleges kellemetlenség sem bukkan majd fel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Szintén jó ötlet térdelő testhelyzet helyett a fekvő kutyát választani: ebben az esetben a nő a hasán fekszik enyhén terpeszben lévő lábakkal úgy, hogy az alhasa alá egy kispárnát helyez, a férfi pedig így helyezkedik rá. A behatolás szintén nem lesz túlságosan mély, illetve mozgás közben a csikló és a has is nyomás alatt lesz, ami elősegíti az orgazmust. Így ráadásul sokkal intimebb is lesz a szeretkezés.

A kéz se tétlenkedjen

A nők nagy része bizonyítottan csak a csikló ingerlésével együtt képes elélvezni, ezért erről nem szabad megfeledkeznie a férfinak. Akár szóban, akár a keze irányításával is lehet erre kérni, de a nő önmagát is kényeztetheti, nem kell szégyenlősködnie. Ez ugyanis megnöveli az orgazmus esélyét, és a hüvelyi behatolással együtt megduplázhatja a gyönyört. Emellett pedig a mellek simogatása is felerősítheti az élményt, illetve az is, ha a férfi ráhajol párjára, és csókokkal árasztja el a nyakát.

Szexhelyszínek a lakásban

Nemcsak a pózok, de a helyszínek is változatosabbá tehetik a szeretkezéseket. A lakás is tartogat számos izgalmas és gyönyört ígérő részt: nézd meg, melyek ezek!

10 izgalmas szexhelyszín a lakásban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotók: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük