18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így lesz igazán élvezetes a misszionárius póz a nőknek - 6 apró trükk, ami sokkal intenzívebb orgazmust eredményez

Ha ezeket a technikákat beveted, sokkal erősebb gyönyört okoz majd a misszionárius póz.

Trükkök a misszionárius pózhoz

Kétségkívül a misszionárius a legismertebb szexpóz. Sokan szeretik, míg mások inkább unalmasnak tartják, pedig amellett, hogy erőteljes élményt ad, még az intimitást és a kötődést is fokozhatja a felek között.

Ha szeretnéd egy kicsit izgalmasabbá és élvezetesebbé tenni, erre is számos mód létezik. A következő aprócska technikák és trükkök nemcsak feldobják a hagyományos pozitúrát, de még intenzívebb orgazmust is okoznak a nőknek.

Párnával az erős orgazmusért

Csupán egy párna elég ahhoz, hogy még nagyobb élvezetben részesülj a misszionárius póz során. A csípőd alá téve ugyanis megemeli a fenekedet, és így mélyebb behatolást tesz lehetővé. Ezáltal jobban stimulálja a hüvelyt, és felerősíti az érzéseket, valamint a hüvelyi orgazmus esélyét is növelheti.

Trükközz a lábaiddal!

Szintén hasonló eredményt érhetsz el, ha a lábaidat nem kinyújtva vagy picit behajlítva az ágyon pihenteted. Fogd át velük szorosan a férfi csípőjét, vagy, ha elég hajlékony vagy, tedd őket a vállára. Így az előbbihez hasonlóan azt érheted el, hogy annyira mélyen hatoljon beléd, mint azelőtt még soha, ráadásul így a testével mozgás közben a csiklódat is jobban dörzsöli majd.

Ne csak a férfi mozogjon!

Az, hogy a nő van alul a misszionárius során, még nem azt jelenti, hogy mozdulatlanul kell feküdnie. Fokozhatod az élményt azzal, hogy fel-le vagy körkörösen mozgatod a csípődet. Ezzel még nagyobb élvezeted szerzel majd mindkettőtöknek, és egy kicsit irányíthatod is a pasit úgy, ahogy neked a legjobb.

A cikk az ajánló után folytatódik

A technika az erőteljes női gyönyörért

A szexológusok egyik leggyakrabban javasolt technikája azoknak a nőknek is hasznos, akik csak a csiklójuk ingerlésével tudnak a csúcsra jutni. Ehhez a férfinak feljebb kell csúsznia, hogy a mellkasa a párja vállát érintse, és a felsőtestét kicsit oldalra fordítania, hogy szerelmének ne legyen kényelmetlen. Így a férfiassága olyan szögben érinti majd a hüvelyt, hogy mozgás közben a lehető legerőteljesebben ingerli majd a csiklót, eget rengető orgazmust okozva ezzel.

Tartsátok a szemkontaktust!

Bár apróságnak tűnhet, valójában igen sokat hozzátesz az élményhez, ha egymás szemébe nézve szeretkeztek, erre pedig a misszionárius a legalkalmasabb póz. Így fokozhatjátok a kötődést és az intimitást, és sokkal meghittebb, erőteljesebb élményben lesz majd részetek, mint általában.

A kéz se pihenjen!

A karjaid sem csak a férfi hátán összekulcsolva pihenhetnek. Használd őket aktívabban az intenzívebb gyönyörért. Ha a pasi magasabban támasztja magát, nyugodtan izgathatod magad az ujjaiddal, de akár a fenekét megfogva is irányíthatod a mozgását és a behatolás mélységét.

A legjobb szexhelyszínek a pasik szerint

Nemcsak a különböző pózokkal, hanem az izgalmas helyszínekkel is feldobhatjátok a szeretkezést. A férfiak elárulták, ők hol szexelnének a legszívesebben.

Íme, a legizgalmasabb szexhelyszínek a férfi szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük