18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legjobb szexpózok kisebb méretekhez – Mély és intenzív élményt nyújtanak
Vannak pózok, melyek sokkal jobbá tehetik az élményt.

par agyban cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak aggodalmaival ellentétben a méret nem minden az ágyban, sok múlhat ugyanis a technikán is, illetve azon, hogy milyen pózban szeretkeznek. Néhány helyzet ugyanis olyan mély behatolást tesz lehetővé, hogy minden esetben erőteljes élvezetet nyújt.

Ismertetünk néhány olyan pozitúrát, melyet érdemes kipróbálnotok, ha intenzív orgazmusra vágytok mindketten. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és egytől egyig fokozzák az aktus élményét. Abban az esetben főleg hasznosak, ha a férfi kisebb méretekkel rendelkezik odalent.

A misszionárius póz fordítva

A klasszikusnak számító misszionárius pózt a következőképpen bolondíthatjátok meg: feküdj le a hátadra, majd, miután megtörtént a behatolás, a lábaidat zárd össze, miközben a párod nyissa szét a combjait, és így simuljon hozzád. Így egyrészt szorosan egymáshoz súrlódik majd a testetek, ami nagyon izgató, másrészt a csiklót is intenzív stimulálás éri.

Mintha fókák lennétek

Ha magad elé képzelsz egy fókát, máris könnyebb megértened a póz lényegét. Először is hasalj le, majd a lábaidat tedd enyhén terpeszbe. Ezután a párod emelkedjen a tested fölé úgy, hogy a lábai szorosan közrefogják a tieidet. Ilyen módon a behatolás hátulról történik majd, és a szöge révén a hüvely nagyobb ingernek lesz kitéve.

A kutyapóz egy kicsit másképp

A szintén népszerű kutyapózban is még intenzívebb gyönyört élhetsz át, amennyiben nem térdelsz, hanem a párodnak háttal vagy, miközben a könyököddel az ágyra támaszkodsz. A behatolás így ugyancsak hátulról történik, de egy egészen más, az örömszerzés szempontjából előnyösebb szögben, mint az eredeti kutyapóz esetében.

A cikk az ajánló után folytatódik

Misszionárius újragondolva

Szintén intenzív élvezetet garantál, ha a hátadra fekszel, és, miután hozzád simult a férfi, felhúzod a lábaidat, majd a vállain támasztod meg a térdhajlatodat vagy a vádlidat. Bár ez egy kis hajlékonyságot igényel, megéri az erőfeszítést, mert a pénisz sokkal mélyebben hatol így be a hüvelybe, mint a pózok nagy részében.

Fordított lovaglópóz

A sima lovaglópóz helyett próbáljátok ki a fordított verzióját, amikor fordítva ülsz a férfira, ő pedig egy párnát rak a feneke alá. Ez feltolja a csípőjét, és lehetővé teszi, hogy a pénisze nagyobb része hatoljon a hüvelybe. Ráadásul így te irányítod majd a mozgást úgy, ahogy az neked jó, a pasit pedig teljesen beindítja majd a hátsód látványa.

Így tüzeld fel a férfit!

Ha szeretnéd egy kicsit változatosabbá, izgalmasabbá tenni az együttléteket, vesd be a következő trükköket. Ezekkel felkorbácsolhatod a vágyát.

Ezt is szeretjük