18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A szexpóz, ami akkor is működik, ha fáradt vagy - Így adja a legintenzívebb élményt a szakértő szerint

A párkapcsolatok megmentője lehet ez a póz: a legfáradtabb estéken is bevethető, ráadásul erőteljes élvezetet nyújt.

Kanálpóz

A hétköznapi nehézségek, a stressz, az állandó rohanás igencsak próbára teszik a párkapcsolatokat. A hosszú munkanapok után a szerelmesek gyakran hullafáradtan dőlnek be az ágyba, és semmi másra nem tudnak gondolni, csakis az alvásra.

Az, hogy az intimitásra egyáltalán nem marad sem idejük, sem energiájuk a pároknak, igen rossz hatással lehet a kapcsolatra. Eltávolodást, konfliktusokat, az érzelmek gyengülését és akár szakítást is eredményezhet a szex hosszú távú hiánya. Ennek megelőzésére javasol hatásos megoldást egy szakértő: olyan pózt ajánl, mely akkor sem esik egyik félnek sem a nehezére, amikor tényleg úgy érzik, semmi erejük nem maradt estére.

Szexpóz a legfáradtabb napokra

Vanessa Martin szexterapeuta szerint igen fontos, hogy a szerelmeskedés akkor se maradjon el, ha húzós heteken vagytok túl a pároddal, és úgy érzitek, legszívesebben csak pihennétek az ágyban. Erre az esetre javasolja a kanálpózt, ami régóta ismert, de sokan alábecsülik, vagy elfeledkeznek róla. A misszionárius, a lovagló és a kutya mellett ugyanis igencsak háttérbe szorult mostanság, pedig egy rendkívül intim helyzetről van szó, mely az ölelkezést is lehetővé teszi.

A szakértő hangsúlyozta, ez a póz képes szorosabbra fűzni a felek között a viszonyt, ráadásul szinte alig kell hozzá mozogni, és nagyon intenzív élvezetet nyújt a párnak. Ehhez feküdjetek az oldalatokra az ágyon, szorosan egymás mellé, úgy, hogy a férfi legyen hátul. Majd egy kicsit húzd fel a térdeidet, amíg a férfi beléd hatol. A továbbiakban ő mozog dominánsabban, de te is rásegíthetsz egy picit, hogy még jobb legyen.

Hogyan lehet még élvezetesebb?

A póz számos módon variálható, és Sadie Allison szexológus szerint néhány trükk alkalmazásával még nagyobb élvezetet nyújthat. Mindenkinek azt tanácsolja, hogy a férfi ne feledkezzen meg a nő csiklójának kézzel való ingerléséről, mert ez a testhelyzet különösen jól lehetővé teszi ezt a fajta kényeztetést is. A behatolással együtt pedig még erőteljesebb orgazmust eredményezhet a kettős technika. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Szintén hatásos, ha egy picit hátratolod a fenekedet, mert így más szögből éri majd a férfi nemi szerve a hüvelyt, ráadásul mélyebb is lehet a behatolás. A gyönyör fokozásához az is szuper technika, ha enyhén körkörösen mozgatod közben a csípődet, vagy teljesen összeszorítod a lábaidat, miközben benned van a párod. Ezzel a módszerrel mindkettőtök számára felerősítheted az élvezetet. 

Nem csak a szex miatt jó ez a póz

A szakértő szerint ez a póz nemcsak a fáradt szexhez tökéletes, hanem akkor is számos pozitív hatása van, ha csupán összebújáshoz vagy alváshoz vetitek be. Ölelkezés közben ugyanis rengeteg oxitocin szabadul fel mindkettőtök szervezetében, ami erős boldogságérzetet eredményez, és a kötődést is fokozza.

Így varázsolj erotikus hangulatot

Egy igazán különleges, izgató éjszakára vágysz? Vesd be a következő apróságokat, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotók: Getty Images Hungary.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük