18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi imádja, de sok nőnek kellemetlen a szexpóz - Elárulták, miért nem szeretik hátulról
Sok nő nem élvezi ezt a pózt, ráadásul többeknek fájdalommal is jár.

szexpoz

Egy felmérésből már kiderült, hogy melyik a férfiak öt kedvenc szexpóza, az első helyre pedig egyértelműen a vad kutyapóz került az ő listájukban. A nők nagy része viszont teljesen más pozitúrákra szavazna, és nemcsak azért, mert azokban intenzívebb orgazmus élhetnek át, hanem azért is, mert a pasik toplistás pózai sok esetben kellemetlen vagy akár fájdalmas is lehet számukra.

Most pedig igyekeztünk összegyűjteni, mik azok a szexpózok, amiket nem kedvelnek, ezért kutakodtunk kicsit az internetes fórumokon, és nagyon sok érdekes véleményre bukkantunk. Néhányan ugyanis őszintén és részletesen kifejtették, hogy melyiket miért nem szeretik, de abban egyértelműen egyetértettek, hogy melyik a lehető legrosszabb választás.

Ezt a pózt utálják a nők a legjobban

Nemcsak a fórumokból, de a Women's Health magazin felméréséből is kiderült, hogy a legkevésbé kedvelt póz a nők körében a fordított lovagló, azaz amikor a nő háttal ül a férfira.

- Egyszerűen ki nem állhatom a fordított lovaglópózt. Egyrészt nem szeretem, ha a pasim végig nézi a fenekemet, másrészt pedig egyáltalán nem is jó érzés, csak mozgok ott, és bevallom, néha unalmas az egész, sőt, egy-egy mozdulat fájdalmas is tud lenni - mesélte egy nő a Women's Healthnek, és a legtöbben egyetértettek vele, ráadásul van, aki közben úgy érzi, mintha szétfeszítené a párja férfiassága. Ebben a pózban ugyanis a nemi szervek "természetellenes" helyzetben vannak, és a pénisz úgy hatol a hüvelybe, hogy akár kellemetlen érzés is lehet számára.

szex

A második legkevésbé kedvelt póz pedig egyértelműen a kutyapóz a nők körében, annak ellenére, hogy a férfiaknál ez az első számú kedvenc.

- Nem szeretem a kutyapózt, mert valahogy olyan, mintha ilyenkor a párom nem találná el azokat a pontokat, ahol a legjobb érzés. Ráadásul az erősebb lökések nagyon fájdalmasak tudnak lenni, főleg akkor, ha a férfi nagyobb méretekkel rendelkezik - mesélte egy másik nő, aki nincs egyedül a véleményével, ugyanis sok nő érez fájdalmat ha hátulról csinálják.

Van olyan póz is, amihez bár nem hátulról hatol be a férfi, mégis kellemetlen a nőnek. Ez pedig a misszionáriusnak az a verziója, amikor a nő a férfi vállaira teszi a lábait.

- Borzalmasan érzem magam, amikor azt kéri, hogy tegyem a nyakába a lábaimat. Szinte olyan, mintha össze lennék hajtogatva, arról már nem is beszélve, hogy nem vagyok annyira hajlékony, hogy ez nekem kényelmes legyen, és az élvezetre tudjak koncentrálni. És ilyenkor nagyon mélyen belém tud hatolni, ami sokszor fáj - mesélte egy nő.

Az eddig sem volt titok, hogy a nők más pozitúrákat kedvelnek, mint a férfiak. Minden esetben jelezni kell, ha valami fájdalmat okoz, és megbeszélni, hogy lehetne összeegyeztetni a vágyakat, lassabb, finomabb mozdulatokkal, több gyengédséggel. Ha így sem jó, akkor meg kell keresni a közös kedvenceket, de a szex semmi esetre sem lehet fájdalmas.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük