18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 ellenállhatatlan szexpóz, ha a nő van felül! (18+)
A legtöbb pasi szeret irányítani, de őrjítően izgalmas nekik, ha fordul a kocka. Kerekedj néha kedvesed fölé, és játssz vele!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olykor a férfiak is vágynak rá, hogy uralkodjanak fölöttük. Rendkívül izgató számukra, amikor a nő veszi át az irányítást az ágyban. Neked is különleges élmény lesz, ha kezedben tarthatod a gyeplőt. Változatossá teheted a szexuális életedet, ha gyakrabban kezdeményezel, és minden új dolgot kipróbálsz. Légy bátor és vadítóan rámenős!

A hagyományos póz

Fektesd hanyatt a pasidat, és feküdj rá úgy, hogy a térdeiddel és a kezeddel tartod magad. Így te diktálhatod az iramot, és kedvedre játszadozhatsz a pároddal. Veheted a tempót gyorsabbra, lassabbra, most te vagy a főnök.

Láthatod kedvesed arcát is, így rögtön visszajelzést kapsz, mennyire élvezi, amit csinálsz vele. Karmolászd a mellkasát, vagy puszilgasd a fülét! Az érzékeny pontjait te ismered. Most könnyen hozzá is férsz minden porcikájához, hát ne habozz kihasználni a lehetőséget! És ő is könnyedén hozzádfér.

Egy kis csavar

A 69-es pózt nagyon izgatónak találják a férfiak. Feküdj a pasidra, fejed az ő lába felé nézzen. Így érzéki örömökben részesítheted, és betekintést engedsz a legféltettebb testrészeidbe, ami még izgalmasabbá teszi az együttlétet. Kényeztetheted a száddal és a kezeddel felváltva, így te sem fáradsz el olyan gyorsan.

A guggoló póz

Ehhez a testhelyzethez erős lábakra van szükség. A fel-le mozgással irányíthatod, hogy a pasid milyen mélyen hatoljon beléd. Különösen azért izgató a párodnak, mert teljes betekintést nyerhet az akcióba, és tudjuk, hogy a férfiaknak fontos a látvány. Ha nagyon elfáradnál, néhány percig folytasd térdelő helyzetben, majd guggolj vissza! Egy kis gyakorlással egyre tovább bírod majd, amiért kedvesed rendkívül hálás lesz majd.

Ülj az ölébe!

Szerelmedet ültesd az ágy szélére, te pedig ülj az ölébe, szembe vele. Lábaidat kulcsold össze a háta mögött, hogy biztonságosan lovagolhass rajta. Kezeiddel kulcsold át a nyakát, vagy simogasd a melleidet! Nagyon izgató lesz számára, ahogy egész testedet láthatja szeretkezés közben. Fogd meg a kezét, és az ujjait finoman vedd a szádba, mintha a péniszét szeretgetnéd. Garantáltan oda lesz majd a gyönyörtől.

Van, aki hátulról szereti

Kedvesed üljön az ágy szélére széttett lábakkal, te pedig helyezkedj el az ölében, háttal neki. Összeszorított lábakkal mozogj jobbra-balra vagy előre-hátra! A kezeiddel támaszkodj az ágyra vagy a combjai külső oldalára. Kicsit fárasztó kézmunka, de megéri. Pasid ezalatt simogathatja a hátadat vagy a melleidet. Mindkettőtök számára felejthetetlen élmény lesz.

Föl-le

Párodat döntsd hanyatt, zárd össze a lábait, majd ülj rá, háttal neki. Dőlhetsz előre is, hátra is, ahogy kényelmes. A fel-le mozgást te irányítod.

Ebben a helyzetben jó mélyre hatolhat beléd kedvesed, de csak annyira, amennyire te akarod. Vigyázz a hirtelen mozdulatokkal, mindkettőtöknek kellemetlen lehet. Figyelj oda párod reakcióira, így ismerheted ki igazán. Ha ráérzel a ritmusra, minden megy majd magától.

Ezt is szeretjük