3 nő, akik miatt tönkremehet a kapcsolatod
Akadályozd meg
Olyasvalaki is veszélyes lehet, akire sohasem gondolnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden azon múlik, mennyire homályosítja el a tisztánlátásodat a szerelem. A későbbi konfliktusforrások többsége ugyanis azonnal kiszúrható, legfeljebb túlbecsülöd magad, illetve úgy teszel, mintha nem vennéd észre őket.

Vele szövetséget köthetsz

Az édesanyák nem szűnnek meg aggódni a gyerekükért akkor sem, ha a csemetéjük már felnőtté vált. Különösen így van ez, ha az anya sérült a nőségében - megcsalták, elhagyták, netán úgy érzi, nem jól választott társat maga mellé, ezért boldogtalan és így tovább - és emiatt tökéletes anya üzemmódra vált át. Az ilyen anya a legjobbat akarja neked, amikor - helyetted is - azonnal kiszúrja a párod minden apró hibáját.

Ő a legmegértőbb veled, amikor összezördültök a pasiddal, ám figyelj fel arra, ha a vigasztalás közepette kimondja ezt a mondatot: kislányom, te sokkal jobbat érdemelnél… Sajnos nem nagyon van olyan férfi a Földön, aki neki, melletted, megfelelne.

Ilyenkor kénytelen vagy figyelmeztetni őt arra, hogy ez már a te önálló életed, és a döntéseidért magad vállalod a felelősséget. Amennyiben ez tényleg így van, nem fenyeget komolyabb veszély. Hiszen ha kirakod a stoptábláidat, neki megmarad a legfontosabb szerep, tanácsokat adhat. Te pedig meghallgathatod ezeket, aztán úgy cselekszel, ahogy jónak látod.

Ellene nincs mit tenni

Amikor már komoly párkapcsolatban élsz, érvényét veszíti az a mondás, hogy anya csak egy van. Hiszen a társad szülője éppen olyan befolyással lehet a szerelemetek alakulására, mint a saját édesanyád. Sok minden múlhat tehát azon is, ő milyen viszonyban van a pároddal. Ha ugyanis nehezen engedi el maga mellől a fiát, konkurenciát láthat benned.

Látszólag jót akar, mert - mindenben - segít, amikor folyton beleszól az életetekbe, ám ennek mögöttes szándéka sokkal inkább az ellenőrzés lehetősége. Annak bizonyítása, hogy ő ismeri legjobban a párodat, így ő a legtökéletesebb nőnemű lény számára a világon. Sajnos van egy rossz hírem, fegyvertelen vagy vele szemben. Nem kényszerítheted ugyanis a pasidat arra, válasszon közöttetek. Illetve megteheted ezt is, ha már végképp eljutottál a tűrőképességed határára. A baj csak az, hogy - veled ellentétben - az anyja nem csereszabatos, vagyis: nagy valószínűséggel mellette áll ki, vagy ha nem, ezt a lépését soha nem bocsátja majd meg neked.

Őt jobb békén hagyni

Lehet, bizony, még egy fontos nő a párod életében, méghozzá az előző társa, szerelme. Róla is tudomást kell venned, amikor igent mondasz az adott férfinak. Az exek legrosszabb tulajdonsága pedig, hogy csak szépülnek az idő előrehaladtával, azaz ők általában már nem tudnak hibázni. Akkor van aggódnivalód, ha a párod túl sokat mesél a korábbi barátnőjéről, sőt, netán odáig is elmegy, hogy összehasonlítgat benneteket. Megmérkőzni nem tudsz, így ebből a helyzetből győztesként kikerülnöd szinte lehetetlen. Mindössze egy dogot tehetsz, figyelmezteted a pasidat arra, hogy a kettőtök lehetséges - és - boldog jövője érdekében ideje lezárnia a múltját.

Különleges helyzet, ha a párodnak gyerekei vannak a korábbi házasságából. Az ő édesanyjuk pedig szent és sérthetetlen a férfi szemében, még akkor is, ha az exnej elkezd áskálódni ellened. Ebben az esetben is meg van kötve a kezed, hiszen ha felveszed a kesztyűt, azzal a gyereket is bántod, ezt pedig a párod nem fogja szó nélkül hagyni. A végén úgyis ti vesztek majd össze.

Ismered a családállítást?

Ha úgy érzed, összecsaptak a fejed felett a hullámok, és nem tudod megoldani a problémáid egyedül, hozzájuk fordulhatsz. Nézd meg a videót róluk!

Feladni csak a győztesnek szabad

Egy féltékeny leendő anyós általában már a második találkozásotokkor egyértelművé teszi, mit gondol rólad - az első alkalommal még bűbájos, hiszen abban bízik, futó kaland vagy a fia életében. Az ex pedig kizárhatatlan a férfi lelkéből. Amennyiben tehát túlzottan kötődik hozzá, neked is együtt kell majd élned ezzel.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Mit tehetsz mégis? Őszintén beszélsz a pároddal. Elmondod mi bánt, mi az, ami kellemetlen a számodra, illetve mit szeretnél. Nem zsarolsz, nem követelőzöl, hanem lehetőséget adsz neki arra, hogy mérlegeljen, és megoldja a helyzetet. Ha erre nem képes, neked kell döntened: szereted-e őt annyira, hogy bevállalod mindazzal, amivel együtt jár vele.

Ezt is szeretjük