Hol kellene tartania egy kapcsolatnak 4 év után? A coach válaszával sokan nem értenek egyet

A coach részletesen elmondta, szerinte hol kellene tartania egy kapcsolatnak négy év után. A kommentelők kiakadtak a véleményén.

Egy kapcsolat 4 év után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ausztrál coach, Jake Maddock egyre nagyobb hírnevet szerez magának a TikTokon, mégpedig azzal, hogy rövid videókban válaszol az emberek kérdéseire, és ad párkapcsolati tanácsot.

A férfi véleménye, valamint a kapcsolatokhoz való hozzáállása azonban igencsak megosztja az embereket. Útmutatásaival és ötleteivel nagyon sokan nem értenek egyet, sőt egyes posztjait rengetegen egyenesen felháborítónak találják.

Itt kellene tartania 4 év után egy kapcsolatnak?

Tavaly például elmondta, szerinte csak akkor működhet jól egy szerelem, ha a férfi az idősebb, optimális esetben úgy véli, a korkülönbség 5-10 év között mozog a férfi javára. Azt is hozzátette, a kapcsolatokban a férfinak kell dominánsnak lennie. Egy másik videójában pedig azt mondta meg, pontosan heti hány alkalommal kellene szeretkezniük a pároknak egy hosszú távú viszonyban ahhoz, hogy boldogok legyenek. Most arra adott választ, hogy mit gondol, hol is kellene tartania egy kapcsolatnak négy év együttlét után.

@coachjakemaddock 4 years into a relationship, you should be living together and married #jakemaddock #relationships #relationshipadvice ♬ original sound - Jake Maddock

Elárulta, ennyi idő alatt szerinte a pároknak el kellene jutnia addig, hogy összeköltözzenek, összeházasodjanak, és ha szeretnének, gyerekeik is legyenek. Talán ezután a merész és általánosító tanács után nem is csoda, hogy sokan nem értettek vele egyet. Videóját már 470-en kommentelték, a hozzászólók nagy része pedig egyáltalán nem osztja a véleményét. 

Volt, aki hangsúlyozta, hogy minden kapcsolat más, így nem lehet ezt egyértelműen kijelenteni, de olyan is volt, aki kiemelte: ha valaki szerint pontos idővonala van egy kapcsolat alakulásának, akkor valószínűleg ő él a legrosszabb viszonyban. Más azt írta, ha egy négyéves kapcsolat nem tisztelet- és szeretetteljes, akkor ki kell belőle lépni, és nem házassággal kell bizonyítani azt, hogy két ember szereti egymást.

Olyanok is akadtak, akik szerint egy ilyen tanács túl nagy nyomást helyez a párra, egyesek pedig azt írták, ők 19 vagy épp 21 évesen élnek négyéves kapcsolatban, és nem hiszik, hogy már házasodniuk vagy szülniük kellene.

Az biztos, hogy minden szerelem különböző, mindegyik dinamikája és fejlődése eltér, a lényeg pedig, hogy a felek szeressék egymást, boldogok legyenek együtt, és mindketten elégedettek legyenek a kapcsolattal. Nem mindenki akar esküvőt vagy gyermeket, és egyáltalán nem is kell, hogy mások tanácsai, elvárásai miatt érezzék úgy, hogy lépniük kell. Neked mi a véleményed a coach videójáról?

Ennyi szex kell hetente a coach szerint

Jake Maddock arról beszélt TikTok-videójában, hogy szerinte hetente hányszor kellene ágyba bújniuk egymással a pároknak. 

Ennyiszer kellene szeretkeznie a pároknak hetente a coach szerint - Elárulta a pontos számot

Az ausztrál coach videóban árulta el a TikTokon, hogy szerinte heti hány szex az ideális egy tartós kapcsolatban. Azt is kifejtette, miért ennyi.

Elolvasom
Ezt is szeretjük