Még nem mondta a férfi, hogy szeret? Egy kutatásból kiderült, mennyi idő után kellene

Egy felmérésben arra keresték a választ, mennyi idő után hangzik el általában a szeretlek szó.

par cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy párkapcsolatban mindig izgalmas és romantikus a várakozás, hogy ki mondja ki először azt a bizonyos szeretlek szót. Egyes pároknál elég csak néhány hét ahhoz, hogy elhangozzon a szerelmi vallomás, míg másoknál akár több hónapba is telhet.

Na, de mikor az ideális? Egy felmérésből most kiderült, de az is biztos, hogy néhány válaszon meg fogsz lepődni.

Ennyi idő kell a szerelmi vallomáshoz

A YouGov majdnem négyezer embert kérdezett meg arról, hogy mennyi idő után hangzott el a szájukból legkorábban a szeretlek szó. A megkérdezettek nagy része a három hónapot jelölte meg, amiből arra következtettek, hogy ennyi idő lenne az ideális. Az igazság azonban az, hogy ez mindig személyfüggő: van, aki fél év után hajlandó csak szerelmet vallani, de a válaszadók között akadtak olyanok is, akik két évet vártak, sokan pedig egyáltalán nem is szeretik kimondani a bűvös szót.

Tehát - bár a tudomány szerint három hónap lenne az ideális - valójában tőled és a párodtól függ, mikor hangzik el. Semmit nem kell siettetni, és kerülni kell, hogy azért mondja ki valaki a szeretleket, mert már illene vagy ideje lenne. Csakis akkor szabad, ha tényleg úgy érzitek, nem érdemes hazudni róla. Ha a párod egy kicsit késik vele, ne aggódj, a férfiak szégyenlősebbek ebben a témában, sok pasi nem szereti kimondani az érzéseit - ha egyébként minden szuper a kapcsolatotokban, csak ez hiányzik, várj türelmesen, és ne erőltesd.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük