Egyre szerelmesebb lesz a férfi: csak néhány mondatot kell mondanod neki

Egyszerűbbek, mint hinnéd.

szerelmes par cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kell minden csábító trükköt bevetned, vagy minden este szexi fehérneműben várnod ahhoz, hogy még jobban beléd szeressen. Vannak ugyanis ehhez sokkal egyszerűbb és hatásosabb trükkök, amiket neked is könnyebb megvalósítani, hiszen csak egy-egy mondatot kell kiejtened a szádon.

Párkapcsolati szakértők ugyanis összegyűjtötték azokat, amik igazán boldoggá és elégedetté teszik a partneredet, és megerősítik az érzéseit irántad. Sőt, még az önbizalmukat is növelik kicsit, mert - mint kiderült - nekik is szükségük van néha egy kis pozitív megerősítésre. Mutatjuk is, mik ezek.

Egyszerű mondatoktól szerethet beléd még jobban

- Mindig annyira biztonságban és jól érzem magam, amikor veled vagyok - ez a mondat Paul Hokemeyer családterapeuta szerint igazán mély kötődést teremt köztetek. Megerősíti az érzéseiteket egymás iránt, és kifejezed vele a férfinak, hogy valóban szeretsz vele lenni, sőt, még azt is érzékelteted, hogy erős és védelmező, hiszen vele biztonságban vagy.

- Mindig megnevettetsz - persze nem kell szó szerint venni, de az olyan mondatok, amik kihangsúlyozzák, hogy jó a humorérzéke, szintén erősítik a kapcsolatotokat és a férfi szerelmét is. Jonathan Bennett párkapcsolati tanácsadó szerint ugyanis minden férfi szereti megnevettetni a párját, de sokszor balul sül el a dolog. Ha viszont elmondod, hogy te tényleg jól szórakozol vele, akkor tudja, hogy egy hullámhosszon vagytok, a hasonló humorérzék pedig hatalmas plusz pont a férfiak szemében.

- Tényleg nagyon szeretek a barátaiddal lógni, szerintem nagyon jó fejek - csak akkor mondd, ha tényleg így érzel, de akkor mindenképpen. Jeannie Assimos szakértő szerint, ha megdicséred a párodhoz nagyon közel álló embereket, akkor ezzel őt is, ráadásul tudni fogja, hogy a jövőben sem lesz számodra gond bármilyen közös programot szervezni velük, ami szintén rendkívül fontos egy férfi számára.

Ezeken kívül azt is hozzátették többen a szakértők közül, hogy érdemes elmondanod a partnerednek, mit szeretsz benne a legjobban, mit érzel iránta pontosan, vagy éppen miért csodálod - ha van ilyen. Ezekkel bizonyítottan megerősítheted az irántad érzett szerelmét, és hosszú távú kötődést alakíthatsz ki kettőtök között.

Ezt is szeretjük