Ezért nem posztolnak állandóan a szerelmükről a boldog párok

Ha valaki túl sok képet oszt meg, valószínűleg csak tetteti a boldogságot.

boldog parok posztolas cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internet világában ma már szinte természetes, hogy a szerelmesek megosztják közös fotóikat az ismerőseikkel, és kiposztolják a nyaralós, lánykérős vagy éppen esküvős képeket is.

Sokan azonban tényleg szinte minden pillanatukat közszemlére teszik, és bár azt hihetnéd, hogy ennek nincs jelentősége, vagy éppen annyira boldogok, hogy mindent meg akarnak osztani másokkal, akkor sajnos valószínűleg tévedsz.

A sok kép egyenlő a boldogtalansággal?

Az igazság ugyanis az, hogy azok a párok, akiknek igazán jó a kapcsolatuk, nem posztolnak állandóan, mégpedig több ok miatt sem. Ők az együtt töltött időre koncentrálnak, nem pedig arra, hogy kitegyenek közben minden fotót a közösségi oldalukra, sőt, a legtöbbször eszükbe sem jut telepakolni az üzenőfalat a képekkel, hiszen annyira jól érzik magukat együtt, hogy nem a telefonjuk babrálásával töltik el a közös pillanatokat.

Ezen kívül az is igaz, hogy sokan azért posztolnak mosolygós, szerelmes fotókat, hogy megmutassák, mennyire boldogok, és az ismerőseik irigykedjenek csak nyugodtan, hiszen tökéletes a kapcsolatuk. Az igazán jó párkapcsolatokban viszont senkinek nem kell semmit sem bizonygatni, nincs szükség mások véleményére, elismerésére, hiszen elég, ha csak magukra fókuszálnak a szerelmesek.

boldog parok posztolas 2

Vannak ráadásul olyanok is, akik nemcsak közös képeket töltenek fel, de a partnerükkel való problémáikat is kiteregetik az oldalukon, amivel nemcsak önmagukat és a párjukat hozzák kellemetlen helyzetbe, de még a vitán és a nézeteltérésen is rengeteget ronthatnak. Arról már nem is beszélve, hogy az ismerősöknek vagy elegük lesz az állandó panaszkodó posztokból, vagy pedig tűkön ülve várják majd a következő veszekedést, hogy aztán továbbadhassák és kibeszélhessék az új pletykát. Ezek közül pedig egyik sem éppen a legjobb.

Az biztos tehát, hogy ezt mindenképpen tilos, azonban természetesen nem arról van szó, hogy a pároddal közös fotókat is tilos megosztani. Néhány szerelmes kép vagy poszt persze belefér, sőt, nagyon aranyos és kedves is tud lenni, de próbáljatok inkább kettőtökre és az együtt töltött időre koncentrálni, ne a közösségi médiára. Kutatások is bizonyították ugyanis, hogy azok, akik kevesebbet használják ezeket az oldalakat, sokkal boldogabbak, mert nem hasonlítgatják másokéhoz az életüket, az élményeiket vagy az érzéseiket, így pedig a párkapcsolatuk is kiegyensúlyozottabb lesz. Ha tehát a valós életre fókuszálsz, megéled a pillanatokat, törődsz a pároddal, akkor egyáltalán nem gond, ha néha-néha felkerül egy-két ölelkezős vagy puszilkodós kép.

Ezt is szeretjük