Vonzóbb vagy, mint hinnéd, ha ezt tapasztalod - Mások viselkedéséből is észreveheted

Mások viselkedéséből észreveheted, ha vonzónak találnak az emberek. Ezeket a jeleket érdemes figyelni hozzá.

flort cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengetegen küzdenek önbizalomhiánnyal, önértékelési problémákkal, és sokan alábecsülik magukat. Pedig gyakran előfordul, hogy valaki nagyon is vonzó személyiség mások szemében, csak ő nem tud róla, vagy nem igazán akarja ezt elhinni.

Érdemes azonban figyelni, hogy viselkednek a környezetben mások, ebből ugyanis kiderülhet, ha jóval attraktívabb, megkapóbb vagy annál, mint gondolnád. Ha a következőket tapasztalod, hidd el, hogy nagyon is vonzó vagy az emberek szemében, és igyekezz ezt tudatosítani is magadban, hogy növelhesd a magabiztosságodat.

Jelek, hogy vonzóbb vagy, mint hinnéd

Sokat mosolyognak körülötted

Akinek igazán lehengerlő a személyisége, az akaratlanul is eléri, hogy az emberek jól érezzék magukat a társaságában, sokat mosolyogjanak. Ha azt veszed észre, hogy általában vidám hangulatban telnek a beszélgetéseid, a többiek odafigyelnek a mondandódra, gyakran nevetnek a vicceiden, akkor biztos lehetsz benne, hogy sokkal elragadóbb vagy, mint gondolnád.

Gyakran nagy figyelmet kapsz

Ha belépsz egy helyiségbe, jó néhányan megnéznek, de az utcán is rengetegszer észreveszed, hogy rád pillantanak az emberek? Bár érthető módon ez a jelenség sokakat zavarba hoz, sőt vannak, akik elgondolkodnak azon, mi lehet a baj, miért veszik őket szemügyre ennyien, valójában azonban ez arra utal, hogy könnyedén felkelted mások figyelmét, méghozzá azért, mert nagyon is vonzó vagy.

Igyekeznek közelebb húzódni hozzád

Ha valaki attraktívnak találja a másikat, akkor gyakran akaratlanul is igyekszik a közelébe férkőzni, közelebb húzódni hozzá, bekerülni az intim zónájába. Ha sokszor azt tapasztalod, hogy 45 centinél is közelebb állnak hozzád mások, vagy gyakran próbálnak egy picit hozzád érni beszélgetés közben, akkor az valószínűleg azért van, mert lehengerlőnek találnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az idegenek is kedvesek hozzád

Akinek pozitív a kisugárzása, és megkapó a külseje, a személyisége, az a teljesen ismeretlenekre is hatással van. Ha az idegenek kedvesek hozzád, rád mosolyognak, esetleg néha rövid beszélgetéseket is kezdeményeznek, akkor az azért van, mert elvarázsolod őket.

Könnyen szerzel barátokat

Még úgy is könnyen szerzel barátokat, ha te kicsit szégyenlősnek, visszahúzódónak tartod magad? Bármennyire is úgy érzed, hogy introvertált vagy, sokan kezdeményeznek veled beszélgetést, és szinte mindenkivel jól elcsevegsz? Ez valószínűleg azért van, mert a vonzó, pozitív kisugárzású emberekhez sokan közelebb akarnak kerülni, és a barátaikká akarnak válni. 

Keveset kérdeznek tőled

Bár kissé ellentmondásosan hangzik, de azoktól, akiket igazán megkapónak talál a környezetük, sokkal kevesebbet kérdeznek személyesebb kérdéseket. És hogy miért? Azért, mert ha valaki vonzónak találja a beszélgetőpartnerét, akkor általában óvatosabb, szégyenlősebb a társaságában, és előfordul, hogy kicsit tart tőle vagy attól, nehogy átlépjen egy bizonyos határt, és nehogy rossz pontot szerezzen a másiknál. 

Mozdulatok, amiktől mindenki vonzóbbnak tűnik

Joe Navarro testbeszédszakértő szerint az egyes testtartások képesek vonzóbbnak láttatni valakit mások szemében, így nagy segítségére lehetnek annak, aki szeretné meghódítani a kiszemeltjét, vagy a randevúk során szeretne pozitív benyomást tenni a partnerére. A következő apróságok tudományosan bizonyítottan beválnak: ha ezeket alkalmazza valaki, sokkal csábítóbbnak, szexibbnek és szimpatikusabbnak látják majd az emberek.

Ezt is szeretjük