A jakartai nyomornegyedek életébe enged bepillantást a fotós - Megrázó képeken a mélyszegénységben élők

Az indonéz főváros nyomornegyedeinek életét örökítette meg a fotós. Ilyenek a jakartai telepek mélyszegénységben élő lakóinak mindennapjai.

nyomornegyed cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jakartában több mint 220 nyomornegyed található, számuk pedig egyre csak növekszik. Ezeken a területeken az emberek szörnyű körülmények között élnek a sínek mellett, omladozó, összetákolt viskókban, sátrakban töltik mindennapjaikat.

Vytautas Jankulskas az indonéz főváros mélyszegénységben élő lakóinak mindennapjaiba enged bepillantást megrázó képein keresztül, melyeket a Bored Panda oldalán tett közzé.

Képeken a jakartai nyomornegyedek lakói

A telepek zsúfolásig tele vannak, a gyerekek sokszor a szeméttel játszanak, rendes tisztálkodási lehetőségek nincsenek, és sok helyen áram se. Az emberek sokszor azokon a síneken töltik idejüket, ahol egyes időszakokban akár tízpercenként is elhalad egy-egy vonat. Az itt élők nagy része dolgozik, de minimális fizetésükből nem tudnak jobb körülményeket biztosítani maguknak. Sokan a szemét között keresgélnek, és azt próbálják eladni, abból próbálnak bevételt szerezni, amit itt találtak. A fotós képei megmutatják, milyen is az életük valójában.

Képek: Bored Panda/Vytautas Jankulskas.

Ezt is szeretjük