18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 egyszerű mozdulat a rendszeres orgazmusért: nőként hasznos elsajátítanod

Elmondjuk, hogyan gyakorold őket.

Nap mint nap használod intim izmaidat, de létezésük talán nem is tudatosul, így nem szánsz rájuk kellő figyelmet. Pedig optimális működésük, karbantartásuk két szempontból is igen fontos. Az egyik a vizelettartás képessége, a másik pedig a szexualitás.

Az intim izmok szerepe a szexualitásban

Ami a szexualitást illeti, az intim izmok feltérképezése, illetve edzése, akaratlagos megfeszítése és elernyesztése a nő szexuális kielégülése, a mindkét fél számára még nagyobb élményt nyújtó együttlétek, illetve az orgazmus rendszeres átélése érdekében fontos. Az intim izom tudatos bevetésével ugyanis fokozható a szexuális élvezet, mely hozzásegíti a nőt mindehhez. Csupán meg kell tanulni azt tudatosan irányítani, megfeszíteni és elernyeszteni.

Nőként érdemes tehát időt szánnod erre, és kísérletezned intim izmaid felfedezésével. Az izom, melyet keresned kell, a Kegel-izom, azaz a PC-izom. A PC-izom egy izomhurok, amely a szeméremcsonttól a farokcsontig húzódik. Megtalálásában a következő egyszerű praktika segít: pisilés közben próbálj egy kis szünetet tartani. Ebben a pillanatban a PC-izom feszül meg, így behatárolható ez a terület.

3 gyakorlat, ami rendszeres orgazmust ígér

Miután feltérképezted a PC-izmod, és sikeresen ráéreztél, hogyan mozdítsd azt meg tudatosan, elkezdheted az edzését, melyből napi 10-15 perc elegendő lehet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

1. gyakorlat

Feküdj a hátadra, lazulj el, és végy egy mély lélegzetet úgy, hogy a hasad ezáltal megemelkedjen. Tartsd bent a levegőt, és feszítsd meg a PC-izmodat! Végül ernyeszd el, és lassan fújd ki a levegőt. Végezd el ezt a gyakorlatot többször egymás után!

2. gyakorlat

Feküdj a hátadra, a térdeidet húzd fel enyhén hajlítva, a talpad maradjon a talajon, ahogy a karjaid is magad mellett. Emeld meg a csípődet, és fent feszítsd meg a PC-izmodat! Ezután ernyeszd el, és engedd vissza magad a földre. Ismételd többször egymás után a gyakorlatot!

3. gyakorlat

Mint a PC-izmod felfedezésekor is tetted, pisilés közben tarts pár másodpercnyi szünetet. Ezzel az akaratlagos szünettartásos gyakorlattal látványos eredményt érhető el már néhány hét alatt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük