Így kéri el a számod 60 perc alatt

Minden idők legjobb flörttechnikái

Ha gyors, hatásos pasivadászatra vágysz, nem elég várnod, hogy ő kezdeményezzen. Lépj te is!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár modern korban élünk, nem egy nő még mindig igyekszik klasszikus nő maradni, és sokan átadják a kezdeményezés jogát a pasiknak. Azonban az első, vagy akár egy következő lépés megtételéhez mindenképpen szükség van arra, hogy kifejezd a másik irányába a szimpátiádat, ezzel is bátorítva őt.

A biztos és gyors siker érdekében a flörttechnikák hatalmas tárházából a legjobbakat vesszük sorra ezúttal, így legyen szó leszólításról vagy a telefonszámod elkéréséről, garantáltan nem kell órákig várnod.

Pillants oda, nézz máshova!

A szem a lélek tükre, a pasik viszont nem csak ezért rajonganak a csábító pillantásokért. Egy kellően vadító, ugyanakkor szégyellős tekintet ugyanis, ha megfelelő módon és pillanatban veted be, őrjítően hat majd rá, és garantáltan feléleszted vele kiszemelted vadászösztönét.

Ha már felvettétek a szemkontaktust, akkor alkalmas a pillanat, hogy bevesd az alábbi rendkívül hatásos trükköt. Egy hosszabb pillantás után hirtelen kapd el a tekintetedet, mintha zavarba jöttél volna, vagy valami más keltette volna fel a figyelmedet, és nézz egy ideig másfelé.

Ezzel kételyekkel teli kíváncsiságot kelthetsz benne, hiszen nem fogja érteni, miért fordultál el tőle ilyen hirtelen, így a következő percekben garantáltan körülötted járnak majd a gondolatai.

Ha egy rövid szünet után újra a szemeibe fúrod a tekinteted, a korábbi bizonytalan másodpercek után reményteli megkönnyebbülés következik, és úgy érzi majd, hogy újra esélye lehet megszerezni téged. A vadászösztöne pedig mihamarabb tettekre sarkallja, nehogy újra le kelljen mondania rólad.

Mosolyra fel!

Muszáj néhány szót ejteni a fül irányába húzódó ajkak szerepéről is, hiszen ez a csábítás nélkülözhetetlen kelléke, ami nélkül egyszerűen lehetetlen sikeresen flörtölni. A férfiak egyvalamiben nem különböznek: egy vidám, mosolygós, kedves lány, aki láthatóan jól érzi magát a bőrében, már látványra is kellemes érzetet nyújt számukra. A pozitív kisugárzásnak pedig nehéz ellenállni, így egyéb, szimpátiát kifejező jelek mellett ez csak erősítheti kiszemeltedben azt a gondolatot, hogy a közeledbe kell kerülnie.

Bármilyen praktikát bevethetsz, lehetsz akármilyen szexi, ha az arcod sótlanságról, komorságról árulkodik, a pasiban nem ébred fel a kellő mértékű vadászösztön ahhoz, hogy a számodat is elkérje.

Érintsd magad

Ha már megtörtént az első lépés, és szóba elegyedtetek, akkor lágy, szexis mozdulatokkal is jelezheted, hogy tetszik neked. Ezek az apró gesztusok ugyanis még nem mutatnak rólad olyan képet, miszerint könnyen kapható lennél, ám egyértelműen kifejezik vonzalmadat az irányába.

A legjobb, ha tisztában vagy azzal, melyek állnak neked a legjobban: mielőtt élőben vetnéd be személyes fegyvertáradat, ezt akár otthon, a tükör előtt próbálgatva is leellenőrizheted. Ugyanis amellett, hogy csábítóak, a jól megválasztott mozdulatok magabiztossá is tehetnek.

Lehetőségeidnek csak a fantáziád szab határt, hiszen bevetheted a klasszikus hajpiszkálgató trükköt is, ám ezzel jó, ha óvatosan bánsz, ugyanis természetes helyett könnyen mesterkélt lehet. A nyakad röpke, lágy tapintása, esetleg egy apró ajakharapás is mind azt sugallja a férfinak, hogy a közelsége vonzó számodra, de ugyanez a helyzet a dekoltázsod finom érintésével is - ezekkel ráadásul könnyen kihangsúlyozhatod a szép testrészeidet, fokozva a csáberődet.

A szexisebb mozdulatokat azonban ne csináld túl nyíltan, szemeibe mélyedt tekintettel, hiszen azokat már könnyen értelmezheti felhívásként egy keringőre, amolyan egyéjszakásra.

Mit vesz észre?

Bár az ideális férfinak nem csak a tested számít - a külsőségeknek vitathatatlanul nagy szerepe van az ismerkedés során. Ha nem szeretnél órákig várni arra, hogy végre elkérje a számodat kiszemelted, hangsúlyozd a legvonzóbb testrészeidet, amelyekre először felfigyel: videónkból megtudhatod, melyek ezek!

Tükörkép

Ahogy neked, úgy az ígéretes folytatás szempontjából a pasiknak is fontos, hogy összhang legyen köztetek. Ám mivel ez biztonsággal csak később derülhet ki, ha a beszélgetés során hasonló testtartást veszel fel, a tudatalattijában már ebben a korai szakaszban is erősítheted a közös hullámhossz érzetét.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezért, ha a pultnál ülve ismerkedtek, fél test helyett fordulj teljesen szembe vele, ezzel amivel egyben azt is sugallod számára, hogy egyedül csak rá figyelsz, mintha a külvilágot teljesen kizárnád. Ezt követően pedig testtartását, néhány mozdulatát kis időközökkel utánozd le - persze ügyelj rá, hogy mindez ne legyen feltűnő. Ha nemsokára azon kapod magad, hogy ő is mintázza a te pózaidat, biztos lehetsz a sikerben!

Ezt is szeretjük