Ezekben a szakmákban dolgoznak a leghűtlenebb férfiak és nők - Teljesen másra tippelnél
Vajon hol dolgozik a legtöbb csalfa pasi és nő? Egy randioldal kiderítette.

hutlenseg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutatók már régóta próbálják kideríteni, hogy a különböző párkapcsolati problémákon kívül melyek azok a tényezők, amelyek közrejátszanak a félrelépésekben. Érdekes vizsgálatok sora látott már napvilágot, és sok közülük meglepő eredményeket hozott.

Kiderült, hogy a jó szex akár növelheti is a hűtlenség kockázatát, valamint, hogy a férfi testvéreinek száma szintén árulkodhat arról, mennyire csalfa típus. De állítólag a munkahely is előre jelezheti ezt: fény derült arra, milyen szakmákban dolgoznak a leghűtlenebb nők és férfiak.

A leghűtlenebb szakmák a férfiaknál

Az Ashley Madison randioldal felmérésében azt vizsgálta, hogy milyen foglalkozások esetében a leggyakoribb a félrelépés. Az eredmények néhány esetben igen meglepőek: rögtön kiderült, hogy a legtöbben hűségesebbek a munkahelyükhöz, mint a párjukhoz, és a legcsalfább szakmákról is nyilvánosságra hozták a listát. A férfiak esetében a különböző mesteremberek vitték a prímet, Isabella Mise, az oldal kommunikációs igazgatója szerint a rendszertelen munkaóráknak köszönhetően. Ezt nehéz összeegyeztetni egy kapcsolattal, és több a lehetőség az afférra.

A második helyre az informatikai, a harmadikra a vállalkozói hivatás került, majd ezeket követte a vendéglátás, a pénzügy, a marketing, aztán pedig az orvosi és jogi pályák következtek a sorban. De említésre kerültek még utánuk a kilencedik helyen az oktatásban dolgozók, a tizediken a művészek, és végül, úgy tűnik, a mezőgazdasági munkások, valamint a szociális munkások hajlamosak a legkevésbé a megcsalásra: közülük csupán 1% lépett félre.

Hol dolgoznak a legcsalfább nők?

A nők esetében legtöbbször eltért a lista. A leghűtlenebb szakma itt az orvosoké és a nővéreké lett. Isabella Mise szerint egyértelműen a sok túlóra és a hihetetlen mennyiségű stressz vezethet az ő esetükben a kalandokhoz. A második legnagyobb félrelépők a hölgyek közül az oktatásban dolgozók lettek, míg a harmadik hely megegyezik a férfiakéval: ugyanúgy a vállalkozók kerültek ide a sorban. Ezt követte a pénzügy, a szociális munka, a vendéglátás, az informatika, aztán jött a marketing. A kilencedik helyre a női szakemberek kerültek, őket követték a jogi és a művészeti pályán dolgozók, végül pedig a politikusok.

Ezt is szeretjük