18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan nyújtható el a női orgazmus? Ha megtanulod, hálás leszel magadnak (18+)

Bárki megtanulhatja, hogyan élhető át hosszabb orgazmus.

Bár a szex nem elsősorban attól jó, mert a végén - optimális esetben - orgazmus következik be, mindenki örömmel venné, ha dupla vagy tripla olyan hosszú lenne az euforikus érzés, mint amilyen hosszú egy orgazmus általában lenni szokott.

A dolog azonban nem lehetetlen, ugyanis az orgazmus elnyújtása abszolút tanulható, megvalósítható dolog. Ha szeretnéd, hogy orgazmusod tovább tartson, az alábbiakat érdemes bevetned az ügy érdekében.

Ismerkedj meg magaddal!

Ahhoz, hogy az ágyban átélhesd azt az élményt, amire vágysz, elengedhetetlen, hogy ismerd a saját tested. Ki kell tapasztalnod, mi esik jól, melyik az a pont, ami esetedben a legérzékenyebb, hogyan kell azt stimulálni, hogy a csúcsra juss, mind technikai értelemben véve, mind az ütem vagy az erősség értelmében véve.

A szerzett tudás birtokában elkezdheted egyedül is gyakorolni, hogyan nyújthatod el az orgazmusod. Ennek tudatos irányítására képessé válhatsz azáltal, hogy megfigyeled, orgazmusod milyen sebességű, illetve intenzitású kényeztetés hatására hosszabb, illetve rövidebb. Szex közben pároddal ezek tudatában lassítsd vagy gyorsítsd a tempót, és alkalmazd a kipróbált módszereidet, hogy orgazmusod hosszabb lehessen.

Az intim izmok is segítenek

Ha már ismered a tested, tudhatod, hogy milyen érzés, amikor az a pont közeleg, ahonnan már nem lesz visszaút, intim izmaid felfedezésével pedig kihasználhatod a tudást, ami a birtokodba került.

Közvetlenül azelőtt a pont előtt, amikor az orgazmus már majdhogynem bekövetkezik, álljatok meg egy pillanatra, majd kapcsoljatok az utolsó másodpercek erejéig nagyon lassú tempóra. Ha eközben kissé megfeszíted hüvelyi izmaidat, a bekövetkező orgazmus hosszabb és intenzívebb lesz.

Egy póz a hosszabb orgazmusért

Hallottál már a hinta pozícióról? Úgy tartják, ez a szexpóz hosszabb orgazmust ígér. Üljetek pároddal egymással szembe úgy, hogy párod lába nyújtva van, te pedig az ölébe helyezkedsz. Egymás karját megfogva felváltva dőljetek előre-hátra.

A hinta pozícióban a szex tempója állandósul, aminek köszönhetően az orgazmus elérése részedről, mint nő részéről garantáltabb, ráadásul, mivel a póz nyújtotta élvezet lassan, de biztosan juttat el a csúcsra, az orgazmusközeli állapot, illetve a csúcson töltött idő is megnyúlik.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük