18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezen a 3 mozdulaton múlhat a női orgazmus: így tanuld meg

Egy-két mozdulat, ami nem megerőltető, könnyen tanulható, és fantasztikus gyönyört hoz.

Intim izmok - talán furcsán hangozhat, de vannak ilyenek, és feladatuk sem jelentéktelen. Egyrészt szerepük van a vizelettartásban, másrészt pedig a szexben is, ugyanis ezeknek az izmoknak a segítségével fokozható a gyönyör, elősegíthető az orgazmus.

A PC-izom, vagyis pubococcygeus egy izomcsoport, ami a farokcsont és a szeméremcsont közt van. Megfeszítésekor a gát környéke megkeményedik, összehúzódik. Tükörben nézve magad is megkeresheted, de ha pisilés közben megpróbálsz egy kicsi szünetet tartani, akkor is ez az az izmod, ami működésbe lép - ahol akkor megmozdulsz ott lenn, ott dolgozik a PC-izmod. Ha nem sikerül ezt a kicsi szünetet megtartani pisilés közben, az azt jelzi, hogy gyenge a PC-izmod, és bizony vizelettartási és szexuális okokból is érdemes lenne edzened.

Az izom beazonosítása azért fontos lépés a megerősítésében, mert ahhoz, hogy tudd, mely részeddel végezd a gyakorlatot, fel kell ismerd a helyét. Meg kell tanulnod tudatosan mozgatni, összehúzni és elernyeszteni a PC-izmod, ezáltal edzésben tartod vizelettartási képességed - ennek idősebb korodban veszed hasznát -, és hasznosíthatod a praktikákat az ágyban is.

Szex közben ugyanis jó hasznát veheted annak, hogy lenti izmaidat tudatosan irányíthatod. Egyrészt emelheted vele saját örömérzetedet, mindeközben növelve az esélyét egy - előbb bekövetkező - orgazmusnak, de a benned ügyködő párod péniszére is kifejthetsz ezáltal extra stimulációt, amit nagy valószínűséggel imádni fog. Az intim izmok néhányszori mozgatása egyébként vérbőséget okozhat nemi szervedben, ami által a szex még kellemesebb lehet.

Három mozdulat, amit tanulj meg

Intim izmaid edzéséhez három nagyon egyszerű mozdulatot kell rendszeresen ismételgetned, a legjobb, ha minél gyakrabban teszed, akár napi több alkalommal is.

1. Hason belül

A PC-izmok a bőr alatt két-három centivel találhatók, tehát relatíve mélyen, és azokkal nemcsak a szem számára látható mozgást képes végezni az ember. Egy pisilés alkalmával próbáld meg kicsit sürgetni a vizelet távozását egy enyhe alhasi nyomással, érezni fogod, hol feszülnek meg izmaid. Ezt csak egyszer tedd meg, hogy felismerd, mit keress később a gyakorlat során, az erőltetett pisilés ugyanis nem egészséges.

Ha megvan, hol fejtettél ki nyomást, próbáld meg ezt ismételgetni akkor is, amikor nem pisilsz, néhányszor egymás után. Szex közben, amikor párod már beléd hatolt, egy ilyen kis nyomásgyakoroló mozdulattal fokozhatod a pénisze által okozott örömérzetet.

2. Izmok megfeszítése

Ha már sikerült beazonosítanod a PC-izom területét, próbáld meg a vizelésmegszakítás közbeni mozdulatodat utánozni, és megfeszíteni izmaid, majd elernyeszteni. Ismételgesd ezt többször egymás után. Idővel sikerülhet a mozgást kifejezetten a gát és a hüvelybemenet irányában végezni, és a végbélnyílás környékét kihagyni belőle.

A gyakorlatnak nemcsak azért van haszna, hogy idősebb korodban ne legyenek inkontinenciagondjaid, hanem azért is, mert szex közben is bevetheted a trükköt, ami neked is és párodnak is euforikus élményt nyújthat.

3. A hüvely összeszorítása

Nehézségi fokozatban a legnehezebbnek mondható a hüvely akaratlagos összeszorítása, ám nem lehetetlen megtanulni. Izmaid kiismerése után egészen könnyen mehet, csak gyakorlás kérdése.

Ha sikerül, akkor szorítsd össze a hüvelyed, ameddig csak tudod, majd ismételgesd többször egymás után, mindig ameddig csak tartani tudod. Ha pároddal együtt lesztek, akkor is megpróbálhatod, mert beléd hatolva ő ezáltal szűkebbnek érezheti a hüvelyed, te pedig őt nagyobbnak, ami mindkettőtök élvezetét fokozni fogja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük