18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró, orgazmushozó szexpóz (18+)

Szeretnéd felfedezni a G-pontodat? Ne hagyd ki az élményből párodat sem: tapasztaljátok meg együtt a különleges gyönyört!

Minden orgazmus különbözik egymástól, és nemcsak erősségében, intenzitásában, hanem hosszában is. Nem kell tehát mindig más szexhelyzetekkel kísérleteznetek ahhoz, hogy ne legyen unalmas az összebújás: ha megtaláltátok azt a három-négy felállást, ami nektek a legjobban bejött, akár évekig szolgálhat újdonsággal az is, ha csak ezeket variáljátok.

Ha azonban a lehető legtöbb módját szeretnéd kiélvezni a gyönyörnek, nem árt néhány újabb forró testhelyzettel gazdagítanod a hálószobai listát. A legforróbb orgazmuspont ugyanis nem csak a magányos éjszakákon lehet remek örömforrás: ismerd meg a pózokat, melyek a G-pontodat veszik célba, hogy biztosan elérd a csúcsot!

Kutya

Mivel a G-pont a hüvely elülső falán helyezkedik el, lehet, hogy magadnak csak nehezen tudod megtalálni. Ha nem boldogulsz, kérd párod segítségét, aki garantáltan szívesen keresi meg veled ennek a vadító, hátulról behatoló póznak a segítségével rejtőzködő orgazmuspontodat. Ha térdelsz az ágyon vagy egy földre helyezett párnán, és párod csípődnél fogva beléd hatol, akkor pénisze pont úgy érinti hüvelyed falát, hogy mozgás közben a G-pontodat is izgatja.

Emellett könnyen eléri a csiklódat is, ha pedig rád hajol, akkor még melledet is simogathatja, tehát ez a póz minden szempontból ideális a gyönyörhöz.
Másik előnye a hátsó felállásnak, hogy egy teljesen új perspektívát nyit meg a férfi előtt. Ha partnered mindig is kacérkodott az anális szex gondolatával, te azonban nem tartod gusztusosnak és izgatónak a dolgot, talán ezzel a testhelyzettel is ki tudod engesztelni. Aktus közben ugyanis láthatja, ahogy beléd hatol, és popsidat, illetve derekadat is kedvére simogathatja.

Álló pozíció

Bár megvalósítása nem egyszerű, az álló póz is kicsit másképp izgatja hüvelyed, mint a hagyományos, filmbe illően romantikus misszionárius helyzet. Hacsak nem illetek egymással tökéletesen össze súly és magasság tekintetében, nem árt felkészülnötök egy-két nehézségre. Ha párod elég erős, fel is emelhet, hogy kiküszöböljétek a különbségeket, ez az erőfeszítés azonban csökkentheti élvezetét.

Könnyebb lehet az együttlét, ha egy alacsonyabb széket is bevontok, hogy emelvényként vagy támasztékként használhassátok. Segíthet az is, ha nekitámaszkodtok valaminek: ha a falnak dönt, használd ki a pillanatot, és vedd a kezedbe az irányítást! Ha szabályozod a lökések mélységét és gyakoriságát, könnyebb lesz elérned a csúcsot, de irányító mozdulataid abban is segíthetnek, hogy az a bizonyos G-pont reflektorfénybe kerüljön. Ha idővel elfárad partnered a szexi emelőgyakorlatoktól, ültesd a székre, te pedig helyezkedj az ölébe: ez a póz majdnem hasonló élménnyel jár, mint az, ha állva szeretkeznétek.

Öltánc

Az öltánc népszerű a sztriptízbárokban, ha azonban a hálószobában, ruha nélkül szeretnéd hasonló mutatvánnyal elkápráztatni párodat, akkor sem kell tartanod a visszautasítástól.

Ahogy korábban említettük, az álló szeretkezésbe belefáradva jól jöhet, ha kéznél van egy szék, amire leültetheted a pasit, majd ölébe helyezkedve folytathatjátok a szeretkezést.

Ha szemben ülsz vele, nem tudod teljesen szabadon irányítani a mozgást, mint lovagló helyzetben, ha azonban hátat fordítasz, akkor már más a helyzet. Ahogy az összes hátulról behatoló pozíció, ez is jóval alkalmasabb a G-pont izgatására, mint szembefordulós párja, ha pedig lábaidat oldalt a földre támasztod, kedvedre mozoghatsz. Mindeközben párod a csiklódhoz is hozzáfér, ha tehát könnyebben jutsz el a csúcsra, ha öledet is simogatja, vezesd oda a kezét!

Olló

Az olló a hátulról való behatolás és a misszionárius póz keveréke. Az előírás szerint a nő az oldalán fekszik az ágyon, miközben felülről közelítő partnerét közel engedi magához azzal, hogy felső lábát félrehúzza. Bátran kísérletezzetek ezzel a pozícióval, ha párod átlagon felüli méretekkel rendelkezik, hiszen a szokatlan szögből való behatolás során ráakadhattok G-pontodra is.

Ügyelj arra, hogy a szex hevében nehogy kicsusszanjon partnered pénisze a hüvelyedből: megemelt lábadat támaszd a csípőjének, és ezzel szabályozd, hogy mennyire távolodjon el tőled, illetve milyen szögben hatoljon beléd.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha fárasztónak találod a kitekert testhelyzetet, kérd meg, hogy feküdjön le ő is veled szemben, és egymáshoz képest derékszögben elfordulva folytassátok oldalazó ollózással a szeretkezést!

Cikkünk Dr. Ruth K. Westheimer Szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük