18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pasiőrjítő szexpóz (18+)

Válaszd a kedvencét!

Dupla az öröm, ha párod favoritját választod ma estére. Szemezgess a legvadítóbb szexpózokból, és érjetek közösen a gyönyör csúcsára!

Az első szex alkalmával a legtöbb pár a jól ismert alapokat veti be, vagyis a lovaglópózt és a misszionáriust. Bár az egyszerű nem feltétlenül rossz, olykor nem árt egy kis kísérletezés, hogy megtaláljátok az ideális helyzetet. Próbáljatok ki több felállást is, és válaszd azt a pózt párod kedvencei közül, ami neked is a lehető legnagyobb gyönyört okozza!

Felpolcolt lábakkal

Kifejezetten izgató póz lehet, ha hanyatt fekve az ágy szélére helyezkedsz, miközben partnered eléd térdelve beléd hatol. Még jobban feldobhatod azzal az élvezetet, ha mindeközben a nyakába rakod lábaidat: így valamelyest szeretkezésetek ritmusát is szabályozhatod, párod pedig mélyebbre csusszan hüvelyedben. Ha tekintélyes mérettel van megáldva, elképzelhető, hogy kellemetlen érzés lesz, amikor pénisze méhnyakadhoz ér, de lehet, hogy éppen ellenkezőleg, gyönyört okoz a különös érintés.

Mindenesetre egy biztos: párod garantáltan élvezi, ha mélyen beléd hatolhat. Még intenzívebb mozdulatokat tesz lehetővé, ha megfogja lábaidat, és teljes mértékig ő irányítja a sebességet, ha azonban lassabban szeretnéd, egyszerűen ritmust válthatsz azzal, ha mellkasának támasztod talpaidat, és jelzed a megfelelő gyorsaságot. Ha szeretnéd, ebben a pózban akár csiklódat is izgathatod, azonban feltétlenül használd ki párod izgatottan figyelő tekintetét, és néha vesd rá kéjtől elhomályosult szemeid.

Kanalak

Feküdjetek egymással szemben az oldalatokra. Amikor a férfi beléd hatol, szorítsd össze combjaidat a feszesebb érzet kedvéért: ha megtalálod a legtökéletesebb szöget, aktus közben partnered pénisze nem csak hüvelyedet, de csiklódat is izgatja majd. A legnagyobb előnye a kanál helyzetnek, hogy mivel a pénisznek csak egy része hatol hüvelyedbe, párod jóval tovább bírja így a szeretkezést.

Ha tehát kicsit több időre lenne szükséged a gyönyörhöz, mint neki, kezdeményezd ezt a felállást: ha egyszer kipróbáljátok, legközelebb már neki sem lesz ellenére, ugyanis az elnyújtott együttlét végén számára is sokkal élvezetesebb lesz a kéj.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha nem találod azt a helyzetet, melyben csiklódat is izgatja párod, mögéd is helyezkedhet, hogy hozzád férjen a kezével: így biztos lehet a dupla élvezet.

Konyhapulton

Ha kellőképpen szenvedélyesre sikerül a romantikus vacsora, ne próbáld a hálószoba felé terelni pasidat, inkább takaríts el mindent az asztalról, a lehető legrövidebb idő alatt! Kár lenne kihagyni az egyik legvadítóbb szexhelyszínt, amihez a legideálisabb viselet a miniszoknya, ha elég merész vagy, bugyi nélkül.

Ha rátok tör a vágy, engedd, hogy partnered az asztalra penderítsen, és szoknyádat félresöpörve beléd hatoljon: ebben az álló helyzetben ő különösen mélyen tudja izgatni hüvelyedet, miközben az asztalon ülve sokkal szűkebbnek érezheted magad.

De nem csak neked, neki is sokkal izgatóbb lesz minden egyes mozdulat, arról nem is beszélve, hogy egy-két magatokon felejtett ruhadarab is tovább fűszerezheti az aktust. Ha lábaddal átöleled csípőjét, még jobban magadhoz vonhatod, ha pedig nem ereszted, azzal egy rövid szünetet is kezdeményezhetsz, hogy kiélvezzétek a szoros összeolvadást.

Popsimutogató

A női fenék látványa köztudottan izgató, azonban nem feltétlenül kell ahhoz az anális szexbe fejest ugranod, hogy ellenállhatatlan popsid látványával kényeztesd párodat. Ha igazán élvezetes együttléttel szeretnéd meglepni, szeretkezzetek állva, miközben előrehajolva egy asztalon megtámaszkodsz, vagy a földön térdelve, egy szék bevonásával. A klasszikus kutyapózzal ellentétben, ha törzsedet nem döntöd a földre, miközben párod hátulról beléd hatol, sokkal vonzóbb lesz hátad és feneked görbületének íve. A hátulról való behatolás pedig különösen kellemes a férfi számára, miközben te is nagyobb gyönyört élhetsz át, hiszen pénisze G-pontodhoz dörzsölődik.

Cikkünk Anne Hooper Az igazi orgazmus című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük