Mennyire hűséges a pasi?
Arca elárulja
Örülnél, ha már az első pillanatban eldönthetnéd a pasiról, hogy mire számíthatsz? Íme, a jelek, melyek alapján felismerheted a hűtlen típust!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyakran érezted már, hogy legújabb partnered is csak olyan, mint a többi? Amikor egy nő azzal szembesül, hogy a férfi, akiben megbízott, megcsalta, nem csoda, ha arra gondol, hogy, ha ezt előre sejtette volna, talán bele se kezd a kapcsolatba.

Ha te is közéjük tartozol, ezúttal megpróbálhatod néhány külső jegy alapján felismerni a hűtlen pasit. A testbeszéd szakértői felvázolták a csalfa férfi portréját: bár nem biztos, hogy érdemes néhány kusza hajszál és a fejforma alapján ítélkezned, lehet, hogy a jelek valóban beválnak. Tudd meg, mit figyelj, ha szeretnél megszabadulni a rózsaszín szemüvegtől, de mielőtt az intő tulajdonságok alapján kiadnád partnered útját, nem árt, ha őt is megkérdezed, mi az igazság.

Milyen magas?

Természetesen lehet 180 centi felett is hűséges a pasi, de biológiai kutatások igazolták, hogy az alacsony férfiaknak a tesztoszteronszintje is alacsonyabb, mint termetesebb társaiké. Ha tehát nem égimeszelőbe szeretsz bele, kevésbé kell attól tartanod, hogy párod több szálon futtatja szerelmi életét. A kevésbé nagyra nőtt férfiak ritkábban hordják a gatyájukban az agyukat, kivéve, ha éppen ezzel szeretnék kompenzálni kisebbségi érzésüket.

Az átlagon felüli pasit magas tesztoszteronszintje nem biztos, hogy rögtön idegen ágyba hajtja, de meglehet, hogy nem mindennapi szexuális étvágyra számíthatsz. Ha pedig forróvérű partnereddel szemben jóval szerényebb igényeid vannak, fennáll a veszélye annak, hogy időről időre egy kis extra kielégülés után néz.

Figyeld a szemeit!

A kutatások tanúbizonysága szerint azok a férfiak, akik távol ülő szemekkel rendelkeznek, könnyen csábíthatóak, és hamar engednek is a kísértésnek. Ha tehát biztos szeretnél lenni párod hűségében, olyan pasit válassz, akinek szemei egymáshoz közel vannak: a hasonló tekintetű férfiak nagy többsége, ha egyszer elkötelezte magát, nem hűtlenkedett.

Ha azonban partnered az előbbi csoportba tartozik, de nincs okod gyanakodni, nem érdemes csak azért minden jelre felkapnod a fejed, mert anatómiailag rosszul áll a szeme. Lehet, hogy éppen ő a kivétel, különösen, ha csak ezt az egy hűtlen-jegyet ismered fel, és egyébként makulátlan az egyenlege.

Milyen formájú az arca?

Ha párod arca ovális, felesleges aggódnod. Ez a fejforma arra utal, hogy a család és az otthon fontos értéket jelent a pasi számára, nem valószínű tehát, hogy belebonyolódik egy külső kapcsolatba. A szögletes, határozott vonalú állkapoccsal rendelkező pasi esetében ebben már nem lehetsz biztos, ugyanis ezek a markáns férfijegyek általában magasabb hormonszintet feltételeznek. Csak akkor alkoss azonban bárkiről is negatív ítéletet, ha az intő jeleket magatartásában is tapasztalod! A vonások alapján nem árt óvatosabbnak lenned, hiszen a kutatások arányszámai tanúskodnak arról, hogy kimutathatóak bizonyos hasonlóságok a hűtlen férfiaknál, de mielőtt döntesz, teszteld a gyanúdat élőben is!

Hivalkodó frizura

Azok a fickók, akiknek a haja oldalt rövid, középen és elöl pedig hosszú, nagyon énközpontúak. Valószínűleg azért viselik a legdivatosabb frizurát, mert adnak magukra, és fontos számukra a kinézet, azonban ez arra is utalhat, hogy csak magukkal foglalkoznak. Amennyiben partnered több időt tölt a tükör előtt, hogy tökéletesre formálja frizuráját, mint amennyi idő alatt te elintéznél egy hajmosást, nem árt óvatosnak lenned.

Ha csak a szépérzéke kifinomult, nincs okod aggodalomra, ha azonban emellett párod hajlamos téged mindig saját érdekei mögé helyezni, az már intő jel lehet. Amennyiben ugyanis a pasi önközpontú, és csak magának szeretne örömet okozni, akkor sem fogja vissza magát, ha vágyai éppen mellékvágányra terelik.

Mi a helyzet odalenn?

Ami az intim méreteket illeti, ez olyan titok, amiről csak a hálószobában szerezhetsz információkat. Nem lényegtelen azonban ez az aprócska részlet sem, bár ezúttal nem a férfiak büszkeségére gondolunk. Az árulkodó testrészt kicsivel lejjebb keresd, és a golyóit vedd szemügyre: párod heréinek méretéből tudományosan igazoltan következtethetsz a hűségére.

Minél nagyobbnak találod, amit a combjai között hord, annál több sperma termelődik bennük. Ez esetben párodban erősebb a szexuális késztetés is, ami a tesztoszteronhoz hasonlóan nem feltétlenül hajtja idegen nők karjaiba, de valószínűleg a csábításnak is nehezebben tud ellenállni.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük