18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 biztos jel, hogy megcsal a párod

Teszteld az ágyban!

Ha beúszott a képbe valaki, azt nem csak a rúzsfoltos ingből tudhatod. Tedd próbára párodat!

Ha valaki félrelép, hiába a tökéletes terv, lehetetlen leplezni. A hirtelen jött telefonmánia, a meredek stílusváltás mind árulkodó jel. De mi a helyzet a hálószobában? Ha kedvesed megcsal, akkor bizony az ágyban sem hozza többé a régi formát. Vagy éppen ellenkezőleg: az, ha párod félrelép, nem feltétlenül jelenti azt, hogy szexuális teljesítménye csökken.

Régi időkre emlékszel-e még?

Ha pasid új utakra tévedt, és a testi-lelki kielégülést már nem csak a te hálódban keresi, nem feltétlenül jelenti azt, hogy irányodban teljesen érdektelenné válik. A legtöbb férfi nem azért csalja meg partnerét, mert másba szerelmes.

Legfőképp az veheti rá párodat, hogy újra engedjen a vadászösztön csábításának, ha hosszú, biztonságos kapcsolatotokban elkényelmesedve te már nem annyira érdeklődsz a közös testi kalandok iránt, de lehet, hogy egyszerűen csak a bosszantó biológia hajtja új utakra.

Mivel a férfi testi vágya az idő múlásával sem csökken, és folyamatosan igényli a rendszeres szeretkezést és a kalandot, ő egyértelműen kapcsolatotok kudarcának élheti meg egyre sűrűsödő visszautasításaidat, és egy idő után felébredhetnek benne régi vágyai. Ha pasidat utoléri húszas éveinek nosztalgiája, és hirtelen minden második éjjel el kell mennie kocsmázni a haverokkal, akkor kezdhetsz aggódni. Az elmúlt emlékek felidézése azonban nemcsak a bárpult melletti könyöklésben és a zene ritmusára rengő csinos női popók méregetésében nyilvánul meg, hanem az ágyban is könnyen tetten érheted.

Ha pasid hirtelen régi szexuális szokásaitokat szeretné feleleveníteni, míg te legszívesebben kedvenc regényedet olvasgatva álomba merülnél, ő egykori, egész éjszakás szeretkezéseiteket szeretné megidézni. Ha ilyen változást tapasztalsz, nem kell máris asztalt borítanod, ez még ugyanis egy korai jel lehet. Ahelyett tehát, hogy számon kérnéd kedvesed, inkább menj bele a játékba, és idézzétek meg azokat a forró korai szeretkezéseket!

Teljesítménykényszer

Ha azt veszed észre, hogy szexuális életetek már nem a megszokott módon zajlik, hanem párodra rátör a mennyiséget előtérbe helyező teljesítménykényszer, akkor kezdhetsz aggódni. Ha hirtelen megváltoznak gesztusai, és már nem használja a megszokott, kedveskedő szavakat, melyekkel mindig ágyba tudott csalogatni, hanem egyszerűen csak megfog, és teszi a dolgát, akkor komolyabb baj lehet a háttérben.

Ha minden romantika eltűnik kalandjaitokból, ellenben sosem volt szexuális vonzerővel hat rád a párod, akkor valószínűleg más is a képben van már. Tehát, ha hirtelen túl jó lesz az ágyban, akkor van igazán baj! A férfi ugyanis, ha szeretőt tart, otthon sem mond le a szexről.

Sőt, a legtöbben ezt a két dolgot különválasztják, és legszívesebben egymás mellett tartanák fenn, de a biztos kapcsolat elvesztését semmiképpen nem akarják megkockáztatni. Éppen ezért tudat alatt a lelkiismeret-furdalás miatt teljesítménykényszer alakulhat ki náluk, ami miatt még akár jobban is kívánhat párod, mint azelőtt.

Idegen csillogás

Sokszor a nő azzal találja szembe magát, hogy amikor mindenre fény derül, visszamenőleg kínzóan éles képpé állnak össze az eddig értelmezhetetlen jelek. Ha párod hirtelen kritizálni kezdi öltözködésedet, és panaszkodik egysíkú fehérnemű-kollekciódra, az éppúgy lehet árulkodó jel, mint a szemében bujkáló, ismeretlen, boldog csillogás. Ilyenkor úgy érezheted, hogy kedvesed hirtelen megfiatalodott, azonban ezeket az energiákat nem belőled meríti.

A kaland új energiákkal töltheti fel, hirtelen boldogságot hozhat életébe, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy holnap csomagol, és faképnél hagy téged. A legtöbbször ugyanis a férfi ezt az újonnan megtapasztalt boldogságot próbálja becsempészni régi kapcsolatába is, mert neki sem jó, hogy az otthontól távol kell örömöket keresnie. Hagyd hát, hogy párod feltárja előtted ezt az új világot, és ne zárkózz el!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A legrosszabb, amit tehetsz, ha már akkor, amikor még semmi biztosat nem tudsz, csak gyanakszol, hidegen és elutasítóan reagálsz érdeklődésére: próbáljátok inkább megbeszélni a problémákat, és add meg neki te magad azt a boldogságot, amit lehet, hogy másnál keres.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük