6 jel, hogy a férfi még nagyon éretlen - Innen ismerheted fel a lehető legkorábban
A viselkedéséből és a szokásaiból könnyedén felismerheted, ha éretlen a partner: ezekre figyelj.

vitazo par
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Attól, hogy valaki kívülről igencsak férfias, még sajnos egyáltalán nem biztos, hogy minden szempontból teljesen felnőtt. Sok olyan pasi - de persze nő is - van, aki, bár jócskán túl van a nagykorúság határán, viselkedésben és szemléletben még nagyon is éretlen.

Ha ilyen partnerrel van dolgod, jobb minél előbb észrevenni, hogy tudd, mire számíthatsz, hogyan kezeld, illetve megkössétek a szükséges kompromisszumokat, és eldönthesd néhány hét után, hogy így is szeretnél-e hosszú távú kapcsolatot vele. A következőket érdemes figyelned, hogy megtudhasd.

Kerüli a komoly témákat

Ha az előző kapcsolatai, a családja vagy bármilyen más komolyabb dolog szóba kerül, azonnal témát vált, vagy elintézi egy viccel, és gyorsan továbblép? Ez az egyik legkorábban felismerhető figyelmeztető jel arra, hogy a férfi éretlen. Ebben az esetben ugyanis nem képes komolyan venni a problémákat, és nem tud, nem akar beszélni róluk. A későbbiekben ez a párkapcsolati nehézségek felbukkanása esetén is komoly gondot jelenthet, hiszen így szinte lehetetlen átbeszélni őket.

Meggondolatlanul cselekszik

Az éretlen személyekre jellemző, hogy nem gondolják át előre a cselekedeteiket, és eszükbe sem jutnak a következmények. Ez bármilyen formában megmutatkozhat: mondjuk, hogy feleslegesen kiadnak egy nagyobb összeget úgy, hogy közben nem tehetnék meg, vagy durván megbántják a partnerüket, és csak utána veszik észre, milyen fájdalmat okoztak. Persze, később bánkódnak a dolgon, de előre sosem érzik a tettük súlyát.

Mindent csak ígér

Szintén gyakori, hogy nagy tervekkel állnak elő, izgalmas programokat ígérnek, de sosem tartják be. Az éretlen emberek szeretnek nagy szavakkal dobálózni, de csak azért, hogy elkápráztassák a partnerüket - valójában azonban egyáltalán nem gondolják ezeket komolyan, sőt, gyakran másnapra talán el is felejtik. Ezért is borzasztóan nehéz hinni nekik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amitől azonnal bepánikol

Ha szóba kerülnek a jövőbeli tervek vagy bármiféle elköteleződés, az éretlen férfi azonnal kétségbeesik. Zavarba jön, eltereli a témát, és mindent megtesz, hogy ne kelljen komolyabb ügyekbe bonyolódnia, mert retteg tőlük, és egyáltalán nem érzi magát késznek a hasonló változásokra. Fél, vagy nem akar teljesen felnőni.

ferfi no vita

Csak magára gondol

Az önzőség nemcsak nárcizmusra vagy szociopata személyiségre utalhat, hanem éretlenségre is. Ez szinte minden területen megnyilvánulhat már a kapcsolat elején: a randevúkon, a programokban vagy akár az ágyban is. Csak magára gondol, nem számít neki, hogy a másik mit szeretne, vagy mi a jó neki.

Az önállóság távol áll tőle

Semmit sem tud egyedül elintézni, mindenben segítséget vár, sőt, azt szereti a legjobban, ha mások oldják meg helyette a nehézkes, problémás ügyeket? Esetleg még a szüleinél lakik annak ellenére, hogy az anyagiak nem akadályozzák az albérlet vagy a saját lakás kifizetésében? Ezek szintén gyerekességre, éretlenségre utalhatnak, ezért érdemes odafigyelni rájuk, hiszen a jövőben is gondokat okozhatnak.

Kiábrándító női tulajdonságok

A férfiak számára is jócskán vannak olyan szokások, melyek borzasztóan zavarják őket a párjukban. A következők egyértelműen ilyenek. Érdemes tudni róluk.

Ezt is szeretjük