Túlságosan jóban van a barátnőd és a pasid? 4 eset, amikor nincs okod aggódni
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra! A szakértő segít tisztán látni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelemben csak az biztos, hogy soha nem lehetsz semmiben biztos. Így persze annak a két embernek a kapcsolatában sem, akik a legközelebb állnak hozzád.

Valójában nincs konkrét okod gyanakodni, mégis rossz érzéseid támadnak? Íme, négy olyan helyzet, amikor biztosan kizárhatod, hogy a barátnőd és a párod túllépett bizonyos határokon.

Túlságosan hasonlóak

Feltűnt, mennyire egyforma az ízlésük? Hasonló dolgokat szeretnek olvasni, enni, inni, és remekül elbeszélgetnek bármiről, szinte ugyanúgy látják a világ történéseit. Még az is lehet, hogy kilógsz egy kicsit közülük.

Hiszen te egészen másképp ítélsz meg helyzeteket, eltérő véleményt mondasz, olyan ételt rendelsz, amire mindketten fintorognak, és a tengerpart helyett hegyekbe, nyugalmas pihenés ellenében pedig hatalmas bulikba vágyakozol.

Csak nyugi. Éppen te vagy a legfontosabb közös pont az életükben. Mindketten azért választottak ki téged, mert melletted felpezsdülhetnek, számos olyan élményben lehet részük, amely egyébként eszükbe se jutna. A hasonlóság biztonságos ugyan, ám unalmas is lehet. Számukra a különbözőséged igazán vonzó.

Kirekesztő hadművelet

Azt veszed észre, hirtelen elhallgatnak, amikor belépsz a szobába? Rajtakapod a pasidat, hogy telefonon cseveg a barátnőddel? Véletlenül kiderül, hogy összefutottak a városban, és együtt kávéztak? A közös programokon egy kicsit félrevonulva sutyorognak? Igen, ezek olyan jelek, amelyek valamiféle összeesküvésre utalhatnak. Mielőtt azonban ajtóstul rontanál a házba, gondolkodj egy kicsit. Milyen fontos dátum vagy esemény közeleg? Születésnap, diplomaosztó, nyaralás? Netán eljegyzés? Lehet, hogy nem ellened, érted szövetkeznek. Ugyan kihez fordulhatna a pasid, ha egy tökéletes meglepetés elkészítéséhez segítséget igényel? Persze, hogy a téged jól ismerő barátnődhöz.

Hazudik a pasi?

Ha titkolnivalója van, vagy kamuzik, mozdulatai leleplezhetik. Kattints az elemzésért!

A békülés követe

Csúnyán összevesztél az egyikükkel? Netán kenyértörésig - szakítás, avagy örök harag - jutottatok? Éppen csak lábadozol a fájdalomból emiatt, amikor rájössz, hogy a téged vigasztaló hű szövetségesed közben az "ellenségeddel" is tartja a kapcsolatot? Nem biztos, hogy kihasználják az új helyzetet. Vagyis azt a lehetőséget, hogy egyiküket nem köti már az irántad érzett lojalitás. Ezért nem érdemes rögtön azzal vádaskodnod, hogy elárulnak téged. Még az is lehet, hogy neked segítenek. Hiszen a bocsánatot kérőnek mindig kell egy közvetítő, aki megfelelő pillanatban eljuttatja hozzád az üzenetét.

Együtt és egymásért

Az a legjobb taktika, ha nem szűnsz meg bízni a párodban és a barátnődben. Semmit nem tudsz tenni ugyanis az ellen, ha egymásba szeretnek. Ebben az esetben amúgy is nagyon gyorsan kiderül minden, hiszen vagy az egyikük, vagy a másikuk - aki kevésbé tud a szemedbe nézni a történtek után - hirtelen eltűnik majd az életedből.

Ám sokat veszíthetsz, ha folytonos féltékenykedéssel, gyanakvással magad lököd egymás karjaiba őket. Ezért a kettőjük jó viszonyát fogd inkább úgy fel: nagyon szerencsés vagy, hogy egyszerre lehet jó társad és téged mindenben támogató barátnőd is.

Ezt is szeretjük