A 6 legveszélyesebb férfitípus
A szerelem nem válogat, mégis jobban teszed, ha megnézed, kivel osztod meg ágyadat, mielőtt alaposan mellényúlnál!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első látásra eldönteni valakiről, hogy milyen ember valójában, többnyire lehetetlen. A legrosszabb tulajdonságok általában csak egy bizonyos idő után kerülnek előtérbe, amikor a rózsaszínű köd oszlani kezd, és párod immár teljes valójában, hibáival együtt mutatkozik meg előtted.

Bár az elfogadás ugyanúgy része egy kapcsolatnak, mint az intimitás, azért nem árt ügyelni arra, hogy milyen tulajdonságokkal barátkozol meg. Vannak komoly hibák, amelyeket sem megváltoztatni, sem elfogadni nem lehet. Ha ezek közül valamelyiket felfedezed kapcsolatodban, szinte biztos, hogy nem a nagy Ő áll veled szemben, túl nagy árat pedig nem éri meg fizetned egyetlen férfiért sem.

Aki kezet emel rád

A férfi, aki indulatait hajlamos a nőn levezetni, biztos befutó az elkerülendő pasik listáján. Ha párod valaha fizikai erőszakot alkalmazott veled szemben, szinte biztos lehetsz benne, hogy ezt máskor is megteszi. Lehet, hogy bocsánatot kért tőled az óvatlanul csattant pofon után, és megígérte azt is, hogy sosem tesz ilyet többé, de a bocsánatkérések és az ígéretek ebben az esetben nem sokat érnek. Ha az erőszakra hajlamos férfi úgy érzi, hogy kapcsolatotok újra biztos, és birtokol téged, újra előtör belőle az agresszió.

A hűtlen, aki visszamenne

A csalfa pasival majdnem ugyanaz a helyzet, mint az erőszakossal. Az emberek alaptermészete nagyon nehezen változik, ha tehát párod már együttlétetek kezdeti szakaszában megsértette kapcsolatotokat ily módon, csak idő kérdése, és újra meg fogja tenni. Ha pedig partnered előző kapcsolatában lépett félre, szinte biztos, hogy előbb-utóbb mellőled is más nő karjaiba vágyik majd.

A hazug pasi

Hazug férfiból kétféle létezik. Az egyik, akit, ha füllentésen kapsz, megígéri neked, hogy többé nem teszi, aztán később mégis újra beleesik a hibába, a másik pedig az, aki megpróbálja valamilyen jó okkal megmagyarázni a dolgot. Ez a két elkerülendő kritérium nyilvánvalóan kapcsolódik egymáshoz, azonban a második rosszabb, mint az első. Az a férfi, aki úgy tartja, hogy a hazugsággal semmi baj nincs, ha jó oka van rá, és még csak lelkiismeret-furdalása sincs miatta, különösen alkalmatlan a párkapcsolatra. Az ilyen pasi semmi rosszat nem lát abban, ha nem őszinte veled, a magyarázkodások hevében pedig egészen addig juthat, hogy már ő maga is elhiszi saját hazugságait.

Az iszákos

Ha úgy érzed, megtaláltad álmaid férfiját, csak éppen túl sokat iszik, tehetsz egy próbát. Ha megosztod vele észrevételedet, és erre ő azonnal abbahagyja az ivást, és alkoholmentes marad hosszabb ideig, akkor adhatsz még esélyt neki. Sajnos azonban, ha időközben rá is jössz, hogy párod túl sokat iszik, többnyire nem sokat tehetsz ellene. Az ivás abbahagyása érdekében csak a problémával küzdő személy tehet igazán, a legtöbb ember azonban hajlamos tagadni, hogy problémái vannak az alkohollal, vagy legfeljebb motyog valamit a mennyiség csökkentéséről.

Az örök kritikus

Attól a pasitól, aki rendszeresen kigúnyol, esetleg csúnyán kritizál mások előtt, jobb, ha minél inkább távol tartod magad. Az ilyen ember rendszerint azzal védekezik, hogy csak viccelt, azonban a durva, rosszindulatú tréfa többnyire súlyos önértékelési zavarokat takar. Ha ilyen pasit választatsz, örökké számítanod kell a lekicsinylő, gúnyos megjegyzésekre, amelyekkel azt próbálja igazolni mások előtt, hogy nem vagy jobb, mint ő, pedig neked is biztos sokkal jobban esne, ha barátai előtt inkább azzal büszkélkedne, mennyire csinos vagy.

A parancsnok

Akad olyan férfi, aki állandóan parancsolgatni próbál, és még olyan apróságokat is megszab, amikhez tényleg semmi köze. Az ilyen pasi határozottan kijelenti, milyen fogkrémet kellene használnod, beleszól, hogyan kellene rendesen felvágnod a hagymát, összehajtani a szalvétát vagy elolvasni a vasárnapi újságot, ha pedig valamit nem a kívánsága szerint teszel, nagyon dühös lesz.

Ezeket az apró jeleket jobb, ha komolyan veszed, aki ugyanis ilyen apróságokban is uralkodni akar, később nagyobb dolgokban is mindent meg fog szabni, míg végül azt veszed észre, hogy az egész életedet ő irányítja.

Cikkünk A boldog párkapcsolat titkai című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük