18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 6 leggyakoribb orgazmusgyilkos (+18!)

Sok tényező gátolhat az önfeledt szexben, és főleg abban, hogy gond nélkül juss a csúcsra. A 6 leggyakoribb ok.

Aggodalommal tölt el, hogy nem jutsz el az orgazmusig? Nem érted, a barátnőidnek miért sikerül, miközben te hiába próbálkozol? Belefáradtál már azt hallgatni, mennyit szexelt a barátnőd, és hányszor ment el, miközben téged csak gyötör a gondolat, és nem tudsz eljutni a csúcsra? Ismerd meg az okokat, amelyek megakadályozhatnak az orgazmus elérésében, és engedd át magad a tökéletes élvezetnek!

Ha elfelejted az előjátékot…

Sokszor esett már szó az előjáték, vagyis az aktust megelőző kedveskedések, simogatás, masszírozás fontosságáról. Miért ugrod át ezt a részt? Egy nőnek sokkal több időre van szüksége ahhoz, hogy felkészüljön az aktusra. Még akkor is, ha a fiúd már keményen felfegyverkezett.

Te diktáld a tempót. Közismert, hogy a nőnek legalább húsz perc izgatásra van szüksége ahhoz, hogy felkészüljön az orgazmusra. Úgyhogy ha el szeretnél jutni a csúcsra, ne engedj a behatolónak, amíg nem végez az előkészületekkel.

A stressz és az állandó aggódás

Bár nehéz elképzelni, az elme néha csúnya játékot játszik velünk, amibe beletartozhat a szexuális blokk is. Szeretkezés közben feledkezz meg a munkádról, a gyerekekről, a számlákról, vagy arról, hogy fel kell hívnod a legjobb barátnődet, vagy el kell menni a tisztítóba. A szex megköveteli a teljes koncentrációt!

A komplexusok

A különböző komplexusok szintén mesterei a szexuális blokk kialakításának. Ha arra gondolsz, hogy most biztos látszik a narancsbőr a fenekeden, vagy észreveszi a pattanásodat, vagy ma elfelejtettél szőrteleníteni, gátolod magad a megfelelő állapot elérésében, és nagyobb esélyt adsz a kísértetorgazmusoknak, vagyis azoknak, amelyek jel nélkül érkeznek, és távoznak, mielőtt észrevennéd.

Ha pisilni kell

Néha a húgyhólyag is rossz tréfákat űzhet veled. Ha a párod a G-pontodat izgatja, könnyen előfordulhat, hogy vizelési ingert érzel. Valójában nem kell pisilned, a hamis inger miatt mégis inkább arra kezdesz koncentrálni, hogy kimehess a mosdóba, semmint az orgazmusodra. Az igazság az, hogy a G-pont nagyon közel van a Skene-mirigyhez, ami viszont közvetlen összeköttetésben van a húgyhólyaggal, ez okozhatja a vizelési ingert.

Kényelmetlen pózok

Bár a Káma Szútra nagyon szórakoztató olvasmány, egyik-másik pozitúra csak képzett akrobatáknak való. Ha kisebb mutatványnak beillő pózt választotok, könnyen lehet, hogy elvesztitek az önfeledtséget, és arra koncentráltok, hogy ne essetek le az ágyról. Az orgazmushoz pedig mindenekelőtt ellazulás és kényelem szükséges.

Létezik K-pont is!

Szokás a G-pontot emlegetni, mint felelőst az élvezetek csúcsáért. Ne feledkezz meg azonban a klitoriszról, vagyis csiklóról.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A K-pontról, melyet néha leértékelnek. Biztos orgazmust szeretnél? Mutasd be a párodat a K-pontnak…

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük