18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 árulkodó jel, hogy a pasid megcsal

Akármilyen profi hazudozó is a pasi, a tárgyak és megváltozott szokásai helyette is árulkodnak. Ne hagyd őket figyelmen kívül!

Szeretnéd elkerülni, hogy a hazug férfi és a sánta kutya versenyéből párod kerüljön ki győztesen? Ha erős benned a gyanú, hogy párod az utóbbi időben valaki másnak is csapja a szelet, akkor a lehető legrosszabb, amit tehetsz, ha egyenesen nekiszegezed a kérdést.

Egy kellőképpen ravasz pasi ugyanis már jó előre legyártja a roppant meggyőző sablonválaszokat és a megfelelő taktikát, amivel könnyedén elaltathatja gyanakvásodat. A jelek azonban akkor is kikandikálnak, hol egy kabátzsebből, hol pedig a fürdőszobapolcról. Figyelj ezekre, mert, ha ő hazudik is, a hirtelen beálló apró változások garantáltan árulkodnak, helyette is!

Szex

Ha párod nem egészen őszinte hozzád, arra leghamarabb a hálószobában találhatsz bizonyítékot. Hacsak nem maga Casanova született újjá kedvesed bőrébe bújva, egészen biztos, hogy onnantól kezdve, hogy egy második nő is belép a képbe, a szex már nem lesz a régi köztetek. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy akkor, ha párod megcsal, veled már nem is fog ágyba bújni: ebben az esetben ugyanis kétféle reakció létezik. Az egyik az, amikor a férfi bűntudatból kedvesebb, mint eddig, és szeretkezéseitek során hirtelen sokkal inkább kitesz magáért, mint eddig.

Ha tehát párod hajlamos volt időnként megfeledkezni rólad az ágyban, és egyszer csak mindennél fontosabb lesz számára a te gyönyöröd, az erőteljesen gyanús lehet. Szintén furcsa változás, ha az eddigiekhez képest hirtelen jóval kevesebb összebújással is beéri, és míg eddig sokszor akkor is próbált rávenni egy kis szexre, ha te semmi másra nem vágytál, mint az ágy pihentető melegére, egyszer csak teljesen hidegen hagyják a szex nélkül töltött éjszakák.

Terelő hadművelet

A részleges szexfogyatkozás az első intő jel, amit a gyakori kimaradások és az egyre sűrűsödő bulik követnek. Ha azonban rákérdezel, vajon hol töltötte az elmúlt éjszakát kedvesed, ne zavarodott, átlátszó történetre számíts, a gyakorlott félrelépő ugyanis tökéletesen fel van készülve az ilyen helyzetekre. A kérdéstől tehát a férfi nem esik kétségbe, hanem mesél, körültekintően és részletesen, a bárban található lámpaernyő mintázatától egészen az elfogyasztott sörök mennyiségéig, percre pontosan. Ha azonban valaki mulatni megy a barátaival éjszaka, igen ritkán szokta memorizálni az eseményeket, úgyhogy éppen ez az, ami alapján gyanakodhatsz. Miért ez a részletes, már-már tervszerű beszámoló? Könnyen lehet, hogy párod nem egészen kocsmázni volt az éjjel.

Fogkrém és parfüm

Ha ezek után pedig reggel egy alapos zuhannyal, borotválkozással kezd, akkor már egészen biztos lehetsz benne, hogy homokszem helyett ezúttal egy másik nő került a gépezetbe. Ha párod eddigi szokásához képest hirtelen sokkal körültekintőbben ügyel a külsejére, és arra, hogy reggelente próbára tegye férfias illatával az összes munkába siető nő szakítószilárdságát, akkor nem egyszerű mélypontról van szó kapcsolatotokban, hanem talán megcsalásról. A reggeli pipere-hadművelet ráadásul arra is utalhat, hogy a veszélyes csábító éppen az egyik kollégája, tehát nap mint nap huzamosabb ideig együtt vannak. Ebben az esetben pedig nem lesz egyszerű fülön csípned párodat, mert hivatalos megbeszéléseknek álcázva a titkos randevúkat sokkal könnyebb elkerülni a lebukást.

Telefon

A hivatalos elfoglaltság azonban akkor is az egyik leggyakoribb kifogás, ami a férfiak száját elhagyja, ha nem munkahelyi szeretővel lépnek félre. Mert egy megbeszélésen a telefont nem lehet felvenni, még csak üzenetet sem lehet írni. Mindez teljesen jogos, éppen ezért tökéletes alibi, ha azonban korábban az elmulasztott telefonhívásokat párod azonnal pótolta, amint volt rá módja, az utóbbi időben viszont erről egyre gyakrabban megfeledkezik, az már gyanús. Ha megkeresésedre nem reagál, vagy visszahív ugyan, de türelmetlen, kelletlen hangon beszél veled, akkor hallgass bátran a megérzéseidre.

Árulkodó net

Könnyen lehet azonban, hogy ott bukkansz a legegyértelműbb jelre, ahol nem is gondolnád. Az internet döbbenetes iramban történő fejlődésének köszönhetően néhány év alatt elfelejthettük a betárcsázós, nyugdíjas iramban teljesítő webet, amikor még egy kávét is volt időd lefőzni, mire betöltött a postafiókod. A net évről évre egyre több lehetőséget kínál, és sokszor egészen meglepő információkra lelhetsz. Egyre gyakoribb ugyanis, hogy azok a férfiak, akik egyszerre több vasat tartanak a tűzbe, egyszerűen azért buknak le, mert fent vannak egy társkereső oldalon.


Ennél egyértelműbb jelre pedig nincs szükség: ha a neten bóklászva véletlenül rábukkansz partnered adatlapjára egy ilyen oldalon, akkor garantáltan nincs az az alibi, ami eltakarhatná a valóságot.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindegy, hogy alkalmi partnerre vagy csak beszélgetőtársra vadászik, ha biztos párkapcsolatban élve így próbál újabb élményeket gyűjteni, akkor jobb, ha alaposan elgondolkozol azon, hogy hosszabb távon tudsz-e még bízni benne. Más kérdés, hogy te mit csinálsz a társkereső honlapján...

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük