4 jel, hogy a pasi komolyan gondolja
Eleged van az egyéjszakás kalandokból? Keresd a férfit, aki nem csak a testedet látja, és csavard az ujjad köré!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Komolytalan, egyéjszakás nőcsábászok márpedig vannak, nem is kevesen. Azonban nem lépett még a dinoszauruszok nyomdokaiba az a ritka fajta pasi sem, aki nem hagyja maga mögött az ágyat és a gyönyörtől felhevült hölgyet azon melegében.

Szerencsére akad még olyan férfi, aki a telefonszámokat nemcsak különös trófeaként gyűjti be, hanem van olyan régimódi, hogy másnap beüti a rejtélyes matematikai számsort, és randira hívja a hozzá tartozó nőt. Hogy honnan tudhatod, ha ilyen ritka madárra bukkantál?

Az ágyad helyett te

A nő csupa báj és kellem: beszívni bőre illatát minden férfinak öröm. A modern nő azonban, aki napernyő helyett laptoppal az oldalán tartja egyensúlyban kecses tűsarkakon manőverező alakját, egyenesen zavarba jön attól, ha a pasi nem nyúl rögtön az erényöv kulcsáért, hanem amolyan vaskalapos régimódi fickó módjára udvarolni próbál. Pedig, ha a férfi hátadon kalandozva nem rögtön azt próbálja felderíteni, vajon hordasz-e melltartót, vagy még azzal sem kell vesződnie, ha ágyba akar vinni, akkor majdnem biztos, hogy nem arról van szó, hogy még annyira sem érdekled. Ha megsimítja kezed, és közben képes megállni, hogy ne ejtsen el egy kétértelmű megjegyzést a testedről, akkor bizony akar ő, nem csak egyetlen éjszakára, hanem még másnap, smink nélkül és kócosan is.

Nagyszerű tervek

A férfi, aki komolyan gondolja, nemhogy hajlandó veled ébredni, de olykor egészen addig merészkedik, hogy közös terveket kezd szövögetni. Közös vacsoráról, mozizásról, utazásról. Minél valószerűtlenebb dolgokról, annál jobb. Tervei ugyanis minél nagyszerűbbek, annál biztosabb lehetsz benne, hogy a manus menthetetlenül fennakadt a hálódón, és bizony, szerelmes lett.

A lelkes, energikus rajongást azonban könnyű összetéveszteni a nagyotmondó nőcsábásszal. A különbség ugyanis csak annyi, hogy a könnyelmű hódító nem lehetetlent ígér, csak találkozást, de azt sem tartja be. A szerelmes férfi nemcsak odavetett, kötelező tiszteletkörként hív randira: ő tényleg látni akar, ha azonban a távolságot és az üveggolyót nem is tudja neked ajándékozni, egyszerű ígéreteit betartja. Szélhámosságnak nyoma nincs az ő megigézett lelkében.

Több mint testőr

A pasi, aki csak a testedre vágyik, nem foglalkozik azzal, ha más is így van ezzel: pontosan tudja, hogy ő a tuti befutó. A komoly érdeklődő ezzel szemben egyetlen söralátéttel képes lenne elvágni a torkát annak, aki mélyebben merészel bepillantani a szoknyád alá, mint amennyire eddig ő pironkodás nélkül engedte tekintetét kalandozni. Ha nemcsak a tested érdekli a pasit, de minden extrával együtt bevállalna, akkor bizony a féltékenység sem marad tőle távol. Ilyenkor minden férfi potenciális vetélytárs. Ez az a röpke időszak, amikor nyugodtan hátradőlhetsz, és magabiztosan szemezhetsz rajongó partnereddel, mert biztos lehetsz benne, hogy nincs az a kivillanó comb, ami elterelhetné rólad a figyelmét.

Terelve a szót

Ha pedig nemcsak a dekoltázsod hivalkodó domborzatával tudod felkelteni partnered kitüntető figyelmét, hanem egyenesen issza a szavaidat, biztos lehetsz benne, hogy nem hagy faképnél az első szex után.

Az egyéjszakás pasi ugyanis rövid időre képes eljátszani az érdeklődő beszélgetőpartnert, de sokkal szívesebben veszi, ha ő áll a figyelem középpontjában.

Arra azonban kínosan ügyel a nőcsábász, hogy személyes ügyei, a magánélete még véletlenül se merüljön fel, ha pedig rákérdezel, inkább meghív még egy italra. A komoly udvarló ezzel szemben nem próbál leitatni és terelni, ő akár még az anyukájáról is szívesen mesél neked, hiszen könnyen lehet, hogy már az is felmerült benne, hogy bemutat neki.

Ezt is szeretjük