18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 rafinált női szexpraktika, amivel az ágyadban tarthatod (18+)
Szeretnéd elkerülni, hogy párod idegen bugyikra vessen szemet? Eláruljuk, mivel tarthatod meg!

A férfi, az olyan, hogy keres, nyitott szemmel jár örökké, ha pedig jobbat talál, ígéretesebb zsákmányt, akkor bizony sokszor támadásba lendül, és lecsap. Belenyugodni tehát, hogy megtaláltad a párodat, aki hibáiddal együtt, kényelmes macinaciban elnyújtózva a kanapén is csak téged akar, botorság.

Mert bármikor jöhet egy női comb, ami feszesebbnek tűnik, mint a tiéd, és azon veheted észre magad, hogy a legőszintébbnek tűnő őzikeszemekkel előadott ígéretek ellenére a pasid másik szoknya után fut.

Kezdeményezz!

Ha szeretnéd elkerülni, hogy egy nap a lángoló szenvedélynek csupán a hűlt helyén ébredj, akkor vesd be magad a hálószobába, és kápráztasd el párodat, hogy minden nap úgy érezze, nálad jobbat nem találhat. A siker érdekében nem kell minden este rafinált szexdívaként elé lejtened a fürdőszobából, az is tökéletesen megteszi, ha Rejtő Jenőt az éjjeliszekrényre utasítva a kezedbe veszed az irányítást, és a csendes olvasgatás helyett határozottan izgalmasabb programot ajánlasz fel kedvesednek.

Ha mindig a pasi szabja meg szeretkezésetek idejét és módját, egy idő után annyi izgalmat sem fog számára tartogatni a lepedőgyűrő program, mint a vacsora, amit legalább fel lehet dobni egy nagy adag csípős paprikával. Jobban teszed tehát, ha még időben változtatsz a dolgokon, és legmerészebb szexuális fantáziáidra hagyatkozva kicsit megbolondítod egyhangú mederben zajló éjszakáitokat. Ha átveszed a kezdeményező szerepet, az nemcsak kihívó és izgató lehet párod számára, de könnyen lehet, hogy magadnak is szerzel néhány feledhetetlenül kellemes percet, hiszen ezen az éjszakán csak az fog történni, amit te szeretnél.

Orális szex

Néhány kötelező kört azonban akkor sem árt lefutnod, ha te vagy irányító helyzetben. Az édes hármasról szövögetett erotikus álmokról, a világ legbujább kurtizánjával együtt töltött fülledt éjszakáról a szerelem nevében képes lemondani a pasi, de férfiszemmel orális örömök nélkül nincs jó szex, legfeljebb csak egyetlen éjszakára. Ha tehát úgy döntesz, hogy nem csak életedbe, de ágyadba fogadsz egy pasit, akkor nem várhatod el tőle, hogy a legédesebb csókról lemondjon. A forró, romantikus nyelvcsaták helyét a férfi szívében ugyanis egészen más tölti ki, és a rúzsos ajak akkor a legizgatóbb számára, amikor a hófehér ingnyak helyett az alsógatyán hagyja ott árulkodó pecsétjét.

Orális szexre tehát a férfinak szüksége van, így, ha szeretkezéseitekből éppen ezt a felvonást igyekszel kiiktatni, nem csoda, ha adakozóbb szerető után néz. Az egyensúlyra azonban az ágyban, párnák közt legalább annyira ügyelni kell, mint amikor a bankkártyán koppan a fizetés, és kegyesen lefelé kerekíted bevételedet egy gyors ruhavásárlással, hogy az érzékeny férfiúi lelket megkíméld attól, hogy nő létedre többet keresel: ha tehát nem mondasz nemet az orális szexre, cserébe te is elvárhatod az öleden csattanó, frissen borotvált csók örömét.

Átváltozások kora

Minden vágyát teljesíteni, meglepni és kielégíteni a pasit azonban még nem minden. Ha ugyanis első együttlétetek alkalmával egy istennőtestű buja szépséget vitt ágyba, akinek már a puszta látványától megfeszültek a gombok a gatyáján, akkor bizony a pasi évek múlva is elvárja, hogy hasonlóan feszes ás izgató légy.

A legjobb tehát, ha furfangos női praktikáidat nem az ágy melletti éjjeliszekrényben tárolod, hanem a hétköznapokra is tartogatsz belőlük néhányat.

Remek kapcsolatépítő közös programként próbáld meg rávenni párodat egy kis közös mozgásra vagy vásárlásra: ha mindketten megpróbáltok figyelni a másikra, illetve kölcsönösen tetszeni egymásnak, sokkal könnyebb lesz megőrizni a lendületet, ami életben tartja kapcsolatotokat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük