Tormakrém készítése házilag: így csináld

Ha a bolti változattal fenntartásaid vannak, akkor készíts házilag a tormakrémet. A siker titka a friss alapanyagban rejlik.

Tormakrém
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tormakrémet készíteni egyáltalán nem nagy kunszt, házilag is összedobhatod a húsvéti klasszikust.

Csupán némi friss tormára lesz szükséged, amit aztán úgy ízesítesz, ahogyan szeretnéd.

Tormakrém

Hozzávalók:

  • 50 dkg friss tormaszár
  • 6 dl víz
  • 4 evőkanál cukor
  • 2 dl 10%-os ecet

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A tormát alaposan mosd meg, majd reszeld le, és tedd egy tiszta üvegbe. A vízbe keverd bele a cukrot és az ecetet, és öntsd rá a reszelt tormára.

Az alapreceptet akár pici főzőtejszínnel is feldobhatod, ettől krémesebb lesz az állaga, de akár majonézt is adhatsz hozzá, ettől az íze nyer új értelmet.

OLVASD EL EZT IS!

rakott teszta kicsi
  • húsvéti sonka
  • húsvéti receptek

Sonkás rakott tészta sok sajttal

Ezt is szeretjük