A tökéletes kaszinótojás receptje
Ezt még a kétbalkezesek sem ronthatják el
Remek vendégváró, ami finom, és az elkészítése is egyszerű.

Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

beauty and style

3 bevált trükk a melltartó pántjával: nem kandikál ki többé a ruha alól, ha így teszel »

Szebb lesz a copf, ha így készíted el: rendezett, nőies frizura 5 perc alatt »

Mit tettek Gigi Hadid fejével? Rá sem ismerni a bájos modellre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Húsvétkor az ember vagy vendégeket fogad, vagy vendégségbe megy, és mindkét esetben illik készülni valami finomsággal. Ezúttal a tökéletes kaszinótojás receptjét mutatjuk be, ami gyakorlatilag a nap bármely étkezésénél megállja a helyét.

Reggelinek, tízórainak éppoly tökéletes, mint egy svédasztalos ebéd vagy vacsora egyik fogásának.

A tökéletes kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • 1,5 dl tejföl
  • bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

A tojásokat tedd fel főni egy lábas enyhén sós vízben úgy, hogy ellepje őket a víz. A forrástól számítva nyolc-tíz perc alatt főzd keményre, majd pucold meg és vágd félbe őket hosszában. A sárgáját óvatosan vedd ki, hogy a fehérje ép maradjon.

Ezután a kiszedett sárgáját tedd egy keverőtálba, törd össze villával, és dolgozd össze a tejföllel, a mustárral és a majonézzel. Egy kisebb csokor petrezselymet apríts fel, és add ezt is a masszához.

Alaposan keverd ki, adj hozzá ízlésed szerint sót és borsot. Végül a keverékkel töltsd meg a tojásfehérjéket, és tedd őket egy nagy tálalótálcára vagy lapos tányérra. Kínálhatod zöldsalátával vagy a húsvéti sonkával, pirítóssal.

Vendéglátás magas fokon

Ha húsvétkor szeretnéd meglepni a családot valami hagyományos édességgel is, akkor nézd meg alábbi galériánkat, amelyben megtalálod a magyarok kedvenc húsvéti süteményeinek receptjeit.

Ezt is szeretjük