Milyen hatással vagy a férfiakra?
Locsolóid megmutatják!
Nem bújj el a vendégek elől! Locsolóid jelleméből ugyanis megtudhatod, milyen hatással vagy a pasikra!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyiségedről, jellemedről és kisugárzásodról sok minden árulkodik. Abból azonban, hogy kik csöngetnek be hozzád azzal a szándékkal, hogy húsvét hétfő alkalmából meglocsoljanak, személyes vonzerőd erejére következtethetsz. Érdemes hát ma bújkálás helyett ajtót nyitni a férfivendégeknek, hogy megtudd, pontosan milyen hatással is vagy a férfiakra!

Többnyire macsó locsolók: nagyon erős vonzerő

Abszolút nő vagy, ez pedig nem csak a külsőségekben mutatkozik meg. Intenzív szexuális energiákkal rendelkezel, megnyilvánulásaid szenvedélyességről és játékosságról árulkodnak.

Az ellenkező nem tagjai nem tudják, de általában nem is akarják kivonni magukat a hatásod alól. Mindennek tökéletesen a tudatában vagy, és adott esetben a javadra is fordítod a nőiességedet, persze bizonyos határok között. Igazán közel azonban csak kevés férfit engedsz magadhoz életed során.

Laza, közvetlen locsolók - nyitottság

A másik nemhez ambivalensen viszonyulsz: néha magad sem tudod, hogy barátként vagy férfiként kezelj egy-egy önként jelentkezőt. Az új információkra és élményekre egyaránt nyitott vagy. Könnyen létesítesz kapcsolatokat, gyakran kötelezettségek nélkül, mivel sem a láncokat, sem a kalitkát nem tűröd. Ha pedig nem az elvárásaid szerint alakulnak a dolgok, különösebb hezitálás nélkül odébbállsz. Ez a fajta megfoghatatlanság és elérhetetlenség különösen vonzóvá tesz a férfiak szemében. Az pedig már csak hab a tortán, hogy vagányságodnak köszönhetően nem riadsz vissza az olyan kifejezetten pasis dolgoktól sem, mint például a motorozás.

Művészlélek locsolók – érzékenység

Érzelmekben gazdag, intuitív személyiség vagy. Úgy működsz, mint egy szeizmográf: mindig tudod, hogy mi van a levegőben.
Megnyilvánulásaidat kedvesség és együttérzés hatja át. Kiválóan bánsz a mások lelki energiáival - különösen a férfiakéval. A szerelmet és a szexet képes vagy mély, intenzív és már-már spirituális tartalommal megtölteni.

Mindez rendkívül vonzóvá tesz a férfiak szemében, és te is erősen vágysz a feloldódásra és az eggyé válásra. Mégis gondot okozhat számodra egy-egy kapcsolat kialakítása és megtartása, hajlamos vagy ugyanis elmenekülni a valóság elől, hiszen nehezen adod át magad teljesen egy kapcsolatnak.

Konzervatív locsolók – zárkózottság

Megfejthetetlen titkot jelentesz a másik nem számára. Alapvetően kedves, bájos teremtés vagy, megnyilvánulásaid azonban visszafogottságtól és tartózkodástól sem mentesek. Érzéseidet, vonzalmaidat óvatosan és rendkívüli felelősségtudattal fejezed ki. Olyan benyomást keltesz, mint aki kiválóan boldogul egyedül is. Mindez egyfelől imponálóvá tesz a pasik szemében, másfelől viszont elbizonytalanítja őket.

Valójában félsz az esetleges sérülésektől és a kiszolgáltatottság érzésétől, ezért minden életterületen, így a férfi-nő viszonyban is a strukturáltságra és a kiszámíthatóságra törekszel. Csak azután engedsz közel magadhoz valakit, hogy alaposan megismerted, és kapcsolatban is szereted kijelölni a határokat.

Ezt is szeretjük