Ő Zsidró Tamás párja már 1 éve: indiai utazásuk még jobban összekovácsolta őket

Zsidró Tamás és párja 2022 márciusában jöttek össze. Még az életmódváltást is együtt csinálják.

zsidró-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy Zsidró Tamásra rátalált a szerelem, de párkapcsolatából csak nagyon keveset mutatott meg. 2022 októberében mutatkoztak először együtt nyilvánosan, akkor együtt mentek el az Inspiráló Nők gálaestjére.

Az idei Valentin-napon értek újabb mérföldkőhöz, megszületett az első közös Instagram-posztjuk. A sztárfodrász egy videó-összevágással ünnepelte a szerelem napját, amelyben közös szelfiket válogatott össze.

Zsidró Tamás és párja

Ezúttal némi információt csepegtetett a rajongóknak. A Hot! magazinban elárulta, egy éve vannak együtt szíve hölgyével, és közös utazásukról is mesélt.

Elárulta, a szerelem és boldogság némi pluszkilókat eredményezett nála, januárra a súlya minden eddigi negatív rekordot megdöntött. Kedvesével ekkor közösen vágtak bele az életmódváltásba, hét hét leforgása alatt hét kilóval lett könnyebb. Indiába is az egészséges életmód jegyében utaztak ki együtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Fantasztikusan éreztük magunkat az ájurvédaközpontban, ahol két hétig jógával, meditációval indultak a napjaink. Napi szinten ájuvédrás doktorokkal konzultáltunk, akik különféle kezeléseket írtak elő.

Az első hosszabb utazás mindig vízválasztó egy kapcsolatban, egyeseket akár próbára is tehet, de Zsidró Tamásékkal nem ez volt a helyzet.

- Eddig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de az utazás után talán még jobb lett. Az, hogy együtt csináltuk végig az ájurvédikus tisztítókúrát, újabb élményekkel gazdagította a kapcsolatunkat.

Nézd meg Csuti új párját bikiniben!

Csuti nemrég messzebbre és hosszabb időre utazott el új párjával: Dominikára repültek, innen posztolta az Insta-storyjába a közös képet, amin Bianka egy szexi, fekete bikinit visel. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük