Zséda levendulaszínű estélyiben ragyogott: királynő volt a Sztárban Sztár döntőjében
Zséda volt az egyik vendégfellépő a Sztárban Sztár fináléjában: Vavra Bence oldalán énekelt.

zséda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2022. április 2-án a döntőhöz érkezett a Sztárban Sztár nyolcadik évada. A nézők kilenc adás után megtudhatták, a versenyzők közül ki érdemelte ki a legjobban az év legsokoldalúbb művésze díjat. 

A show finalistái Szekeres Adrien, Ember Márk, Marics Peti és Vavra Bence voltak, végül utóbbi nyerte az évadot. A közönségszavazáson az X-Faktor egykori felfedezettje végzett az első helyen.

Zséda ruhája a Sztárban Sztárban

Még mielőtt átvehette volna a trófeát, egy különleges vendéggel lépett a színpadra. A show menete szerint a versenyben maradt előadók két produkcióval készültek. Először egyéniben, majd egy másik híres művésszel az oldalukon láthattuk őket. 

zséda 1
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Vavra Bence Zséda és Kökény Attila Helló című duettjét kapta második feladatnak, amelyben a díva mellett kellett a lehető legpontosabban leutánoznia a zsűriben is helyet foglaló eredeti énekest. 

Míg a versenyző hangban és megjelenésben is tökéletesen hozta Kökény Attilát, addig Zsédától a megszokott lehengerlő megjelenést csodálhattuk meg. A 47 éves énekesnő számára Kiss Márk stylist egy földig érő, levendulaszínű estélyit választott, amelyet Sármán Nóra divattervező álmodott meg. 

széda-2
Fotó: Instagram/Zséda

A show után Zséda az Instagram-oldalára is készített néhány fotót, amelyek lenyűgözték a követőit. Egyesek azt írták, olyan volt, akár egy hollywoodi sztár, mások az esemény képzeletbeli királynőjévé koronázták. Az adás során Lékai- Kiss Ramóna sem állta meg, hogy ne mondjon egy-két dicsérő szót a megjelenésére.

- Zséda, egy igazi díva vagy, de ezt mindannyian tudjuk. Tudom, hogy Bence számára egy nagy pillanat az, hogy veled itt, ezen a színpadon együtt énekelhetett.

A Glamour-gála legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a díjátadó gyönyörű sztárjai, kik viselték a 2022-es Glamour-gála legszebb és legcsillogóbb alkalmi ruháit.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük