Lékai-Kiss Ramóna szexi miniruhába bújt a Sztárban Sztár döntőjében: Tilla sem hagyta szó nélkül
Összegyűjtöttük Lékai-Kiss Ramóna dögös szereléseit a 2022-es Sztárban Sztár adásaiból.

kiss-ramóna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2013. október 11-én startolt el a TV2-n a Sztárban Sztár első évada. Az átváltozós műsort egy csapásra megszerették a nézők, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy 2022 februárjában már a nyolcadik szezonnal tért vissza. Ahogy azt az előzőekben megszokhattuk, az idei etapban is látványos átalakulásoknak, nagy ívű énekléseknek és rekeszizmokat nem kímélő produkcióknak lehettünk szemtanúi, ám volt néhány változás is: Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán csatlakoztak a zsűrihez.

A szuperprodukció esetében az is borítékolható, hogy az egyetlen női ítészt mindig szemkápráztató összeállításokba öltözteti a műsor stylistja, Holdampf Linda. Lékai-Kiss Ramóna hol elegáns szettekben, máskor dögös kreációkban osztogatta a pontokat. A döntőben az utóbbira szavazott.

Lékai-Kiss Ramóna ruhái a Sztában Sztárban

Demeter Richárd tervező álmodta meg a szexi, rózsaszín miniruhát, amelyben a fináléban láthattuk. A nőies darab rövid fazonja kihangsúlyozta, milyen formásak a műsorvezető lábai, a tollas felsőrész pedig egyedivé tette a kreációt. Till Attila sem tudott elmenni szó nélkül az egyedi ruhadarab mellett, egy rózsaszín hattyúhoz hasonlította a 37 éves sztár külsejét. A kommentelők szerint is telitalálat volt a miniruha, a legtöbben úgy gondolták, ez a megjelenés a nőiesség és az elegancia tökéletes kombinációja.

Képes összeállításunkban megnézheted, Lékai-Kiss Ramóna milyen szexi volt a rózsaszín miniben, továbbá mutatjuk az általa viselt legszexibb összeállításokat a 2022-es Sztárban Sztár adásaiból.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2022

Ezt is szeretjük