Zámbó Krisztián és Zsuzsika újra egy pár: „A szerelmünk nem hűlt ki, soha nem is fog!”

Zámbó Krisztián elárulta, miért kérte, hogy szakítsanak, és hogy lehet, hogy Zsuzskával újra dúl a szerelem.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska egy párt alkot, a két híresség között újra minden rendben van, dúl a szerelem. Azoknak lett igazuk, akik a nyár eleji szakítást nem tekintették véglegesnek. 

Az énekes június elején egy Instagram-videóban jelentette be, 11 év után szakítottak, három hete nincsenek már együtt, és ez nem is fog már változni, mert már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik.

Zámbó Krisztián és Zsuzska

A közösségi oldalaikon ugyanakkor továbbra is gyakran posztoltak közös képeket arról, hogy együtt vacsoráznak, kirándulnak, vagy Zsuzska elkísérte az énekest egy-egy fellépés helyszínére. Zámbó Krisztián most a Borsnak bevallotta, a szerelmük sosem hunyt ki, Zsuzska lesz a felesége és gyermekei anyja. 

Mára a napnál is világosabb, hogy a mi szerelmünk nem hűlt ki, és azt hiszem, soha nem is fog!

- Zsuzska a szerelmem, a legjobb barátom és a "legádázabb ellenségem", és ez vice versa így van. Ő a legerősebb támaszom és számomra senki boldogsága nem fontosabb, mint az övé, vagyis a miénk. Arra jutottunk, hogy nem létezünk egymás nélkül - vallotta be Zámbó Jimmy legidősebb fia.

Arról is beszélt, hogy 42 évesen elkezdett azon aggódni, hogy kifut az időből, görcsösen akart családot, ugyanakkor készen áll-e apaként is helytállni.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A munkába vetette magát, rengeteget dolgozott, és közben eltávolodott attól az embertől, aki a legfontosabb az életében. Úgy érezte, egyedül kell lennie, hogy lekerüljön róla a nyomás, amit magának generált. 

Én voltam az, aki kimondta, legyen vége, de Zsuzska ezt sosem mondta ki, és nem is beszélt erről közösségi oldalain sem. Most pedig kimondom én, ahogy van: 

Nekem Zsuzska lesz a feleségem, és ő lesz a gyermekeim anyja!

- vallotta be, és azt is hozzátette, most már tisztán látja a jövőt, és azt is, min kell változtatnia. 

- Szeretjük egymást, nincs mese! És ezt Zsuzsika minden nap ki is mondta nekem akkor is, amikor ”külön voltunk”, bár ez talán sosem történt meg igazán, és ő ezt végig tudta is. Eljutottam odáig, hogy ma már nemcsak hallani esik jól ezt a szót, de kimondani is. Ez volt az én igazi harcom.

Zámbó Krisztián párja smink nélkül

Az Instagramon több mint 70 ezren kíváncsiak a posztjaira, ezzel véleményvezérnek számít, valamint több ruhamárkával dolgozik együtt modellként. Követői imádják stílusos képeit és a rá jellemző őszinteséget, például azt, hogy nem okoz neki gondot smink nélkül megmutatnia az arcát.

Zámbó Krisztián párja smink nélkül: ekkora a különbség, ha Zsuzsikán egy gramm festék sincs

Takács Zsuzsika az Instagram-oldalán többször is megmutatta, milyen az igazi arca.

Elolvasom
Ezt is szeretjük