Zámbó Jimmy legkisebb fia a felére fogyott: Adrián 30 kilót adott le
Zámbó Adrián megmutatta, milyen látványos mostanra a fogyása.

adrian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián sokáig küzdött súlyproblémákkal, az elmúlt nyolc hónapban azonban megváltoztatta életmódját, ennek köszönhetően 30 kilót fogyott. 

Nem titkolja, motivációját fájdalmas szakításából nyerte, ez indította el ezen a kicsit sem könnyű, mégis csodálatos úton a változás felé. 

Zámbó Adrián ennyit fogyott

Zámbó Adrián számára könnyű belevágni az életmódváltásba, ám a motivációját eleinte nagyon nehezen tudta tartani a mindennapokban. Valamivel több mint fél év elteltével azonban a változás látványos, Instagram-oldalán mutatta meg, milyen volt 30 kilós fogyása előtt és után. 

 „Az elmúlt 8 hónapban sok minden történt; szenvedés, szárnyalás, bánat, öröm csalódás, megnyugvás. Mélységek, magasságok. De egy biztos; sikerült megszabadulnom több, mint 30 kilótól. Senki nem mondta hogy könnyű lesz, nem is volt az. Maradok motivált, és nem állok le! Neked is ugyanezt kívánom!” - írta a posztjában. 

Titka, hogy nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra, gyümölcs helyett zöldséget eszik, napi többször étkezik, de csak kisebb adagokat. Az edzést sem hanyagolja, heti ötször jár a konditerembe. 

Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű

A Zámbó család majd' minden évben gálaesttel emlékezik meg tragikus körülmények között elhunyt testvérükről. Ez idén sem volt másként, megtelt a nézőtér Zámbó Jimmy emlékkoncertjén. A família sok tagja is részt vett az eseményen, Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Zámbó Adrián

Ezt is szeretjük