Zámbó Jimmy legkisebb fia a felére fogyott: Adrián 30 kilót adott le

Zámbó Adrián megmutatta, milyen látványos mostanra a fogyása.

Zámbó Adrián ennyit fogyott
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián sokáig küzdött súlyproblémákkal, az elmúlt nyolc hónapban azonban megváltoztatta életmódját, ennek köszönhetően 30 kilót fogyott. 

Nem titkolja, motivációját fájdalmas szakításából nyerte, ez indította el ezen a kicsit sem könnyű, mégis csodálatos úton a változás felé. 

Zámbó Adrián ennyit fogyott

Zámbó Adrián számára könnyű belevágni az életmódváltásba, ám a motivációját eleinte nagyon nehezen tudta tartani a mindennapokban. Valamivel több mint fél év elteltével azonban a változás látványos, Instagram-oldalán mutatta meg, milyen volt 30 kilós fogyása előtt és után. 

 „Az elmúlt 8 hónapban sok minden történt; szenvedés, szárnyalás, bánat, öröm csalódás, megnyugvás. Mélységek, magasságok. De egy biztos; sikerült megszabadulnom több, mint 30 kilótól. Senki nem mondta hogy könnyű lesz, nem is volt az. Maradok motivált, és nem állok le! Neked is ugyanezt kívánom!” - írta a posztjában. 

Titka, hogy nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra, gyümölcs helyett zöldséget eszik, napi többször étkezik, de csak kisebb adagokat. Az edzést sem hanyagolja, heti ötször jár a konditerembe. 

Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű

A Zámbó család majd' minden évben gálaesttel emlékezik meg tragikus körülmények között elhunyt testvérükről. Ez idén sem volt másként, megtelt a nézőtér Zámbó Jimmy emlékkoncertjén. A família sok tagja is részt vett az eseményen, Zámbó Árpy ritkán látott lányával, Edinával érkezett.

Zámbó Árpy lánya ilyen gyönyörű nő: a 32 éves Edinát csak ritkán látni

Zámbó Árpy lányával érkezett a Csepeli Munkásotthonban megrendezett Zámbó Jimmy-gálára.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Zámbó Adrián

Ezt is szeretjük