Ő volt Zámbó Jimmy igaz szerelme - A szülők tiltották tőle

Zámbó Jimmy többször elhagyta nagy szerelmét, de mindig visszatalált hozzá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy január végén ünnepelné a hatvanadik születésnapját. Az énekes 2011. január 2-án máig tisztázatlan körülmények között vesztette életét otthonában, azóta is megoszlanak a vélemények arról, hogy saját fegyverével hogyan és miért lőtte fejbe magát. Zámbó Jimmy rajongótábora halálát követően sem csappant meg, életében pedig egyenesen bolondultak érte a nők, akik őt sem hagyták hidegen. Titkos és nem titkolt hódításai azonban nem tartottak sokáig, mindig visszatért élete szerelméhez, aki nem volt más, mint a második felesége, Edit asszony.

Szerelmük nem indult zökkenőmentesen, ugyanis mindkét fél szülei tiltakoztak a kapcsolat ellen, írja a Story magazin. 

- Utólag megértettük az aggódásukat, hiszen mindketten családos, elkötelezett emberek voltunk. Ráadásul az én szüleimben előítélet is élt. Azt mondták, hogy egy zenész nem lehet megbízható társ - mesélte Edit a hetilapnak.  

Amikor 1983-ban megismerkedtek, Jimmy nős volt. Egy koncertjén váltott szerelmes pillantás, egy véletlen találkozás és egy telefonszámcsere után azt mesélte az asszonynak, hogy legidősebb fia, az akkor kétéves Krisztián édesanyjával, Verával megromlott a házassága. Két kisgyerek anyukájaként eleinte Edit nem akart új kapcsolatot, de a telefonbeszélgetések ráébresztették, hogy hasonló cipőben járnak, és találkozgatni kezdett Jimmy-vel. 

Összeházasodtak, és két gyermekük született, Sebastián, majd Adrián. Kapcsolatuknak számos hullámvölgyet kellett átvészelnie, mert, ahogy Jimmy egyre ismertebb lett, úgy nőtt az érte epekedő nők száma is. 

- Bár nem volt könnyű az élet Jimmy mellett, néhányszor külön is mentünk, de szerettük egymást annyira, hogy mindig hamar rájöttünk: együtt kell maradnunk - árulta el az özvegy a Story-nak. 

A futó kalandok az énekes számára is csak ideig-óráig számítottak, az igaz szerelme Edit maradt, akitől érzelmes dalaival és rózsacsokrokkal kért bocsánatot - ha fény derült az afférra. A rövidebbeket ugyanis eltitkolta előle a férje, de a hosszabb, nagy nyilvánosság előtt zajlókról Edit is tudott. Az egyik ilyen Zámbó Jimmy Gregor Bernadetthez fűződő szenvedélyes kapcsolata volt. 

- Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány sms-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette - nyilatkozta egy olvasói kérdésre válaszolva 2010-ben a Blikknek

Az énekes legnagyobb, házasságon kívüli szerelme Háfra Mari volt, aki miatt Jimmy elhagyta egy időre a várandós Editet, és egy évre összeköltözött a fekete szépséggel. A modell Szerelem a királyság előtt - Zámbó Jimmy menyasszonya voltam címmel könyvet is jelentetett meg viharos viszonyukról. 

Edit asszony a férje halálát követően nyolc évig csak a gyerekeinek élt, egy Tibor nevű civil férfinak - aki külsőre nagyon hasonlít Jimmy-re - azonban három év udvarlás után sikerült meghódítania a szívét. Csendesen, a rivaldafényt kerülve élnek a csepeli házban, ahol tavalyig minden úgy nézett ki, mint Jimmy életében. A házfestés után viszont az énekes özvegye a Jimmy-vel közös emlékeit elajándékozta a fiainak.

Ezt is szeretjük