Apa lesz az olimpia bronzérmes vízilabdázó: babát vár Zalánki Gergő gyönyörű modell felesége

Zalánki Gergő vízilabdázó és modell felesége, Fruzsina tavaszra várják első gyermeküket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 nyarán egy emberként szorított az ország a magyar férfivízilabda-válogatottnak a tokiói olimpián, akik 2008 óta először ismételten dobogóra állhattak, bronzérmesek lettek. 

A válogatott tagjának, Zalánki Gergőnek nem csak a világversenyen elért sikerek miatt marad örökké emlékezetes az idei év: magánélete is szerencsésen alakult.

Zalánki Gergő vízilabdázó tavasszal apuka lesz

Feleségével, a gyönyörű modell Fruzsinával ebben az évben tudták meg, hogy hamarosan szülők lesznek. A 26 éves sportoló és kedvese 2020 szeptemberében keltek egybe, és mindig is arról álmodtak, hogy fiatal szülők lesznek, az viszont meglepte őket, hogy ilyen könnyen összejött a babaprojekt.

- Azt mondta, megvárja, hogy hazaérjek, mert van egy nagyon nagy meglepetése, hát végül nem várta meg, felhívott, hogy úgy néz ki, terhes. Nagyon meglepett minket, szerettük volna nagyon, de nem számítottunk arra, hogy szinte így egyből sikerül - mesélte az olimpikon a Tények plusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A picinek már a nemét is tudják, illetve azt is, körülbelül mikor érkezik. Születendő kisfiukat március közepére várják. Az ötödik hónapban járó kismamának nincs könnyű dolga, hiszen folyamatosan ingázik Magyarország és Olaszország között, ugyanis férje három évre az olasz Pro Recco vízilabdaklubhoz igazolt.

- Inkább a vizsgálatokra járok vissza, illetve az adminisztratív teendőket intézem itthon, de alapvetően kint élünk - ezt már a modell mondta a Mokkában.

modell-feleség
Fotó: TV2/Mokka

Arról is beszélt, hogy könnyedén éli meg a kismamaságot, a kezdeti időszakban tapasztalt rosszulléteken kívül semmilyen más panasza nincs.

- Nagyon hősies. Az olimpia után voltunk nyaralni, azóta csinálja a fotózásokat. Nagyon szorgalmasan csinálja a kis dolgait. Nagyon büszke vagyok rá, és szerintem tökéletes anyuka lesz - magyarázta a leendő édesapa.

Fodor Rajmund felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Fodor Rajmund és Bernadette strandolós fotóját, valamint további képeken is meggyőződhetsz arról, mennyire összeillenek.

Ezt is szeretjük