Az 53 éves Xantus Barbara ilyen gyönyörű: a szakítása után sugárzóan szép volt a Reggeliben
Xantus Barbara civilben és színésznőkén is a szakítás mellett döntött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara április végén azzal szerepelt a hírekben, hogy szakított párjával. A színésznőt nem viselte meg, hogy újra egyedülálló, amikor a Reggeli vendége volt, annak műsorvezetője, Szabó Zsófi meg is jegyezte, hogy egyáltalán nem néz ki szomorúnak. 

Az 53 éves sztár szerint egy pár hónapos fellángolás végén nincs értelme szomorúnak lenni, amiért be merte ismerni magának, hogy ez nem a nagy szerelem, amire vágyik.  

Xantus Barbara szakítások után

Azt is bevallotta, hogy utálja a rövid távú kapcsolatokat, nem pár hónapos kapcsolatra készült. 

xantus-barbara2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Arra azért senki nem mer felesküdni, hogy ő lesz az igazi. Ha megígéri valaki, hogy három hónapig csodás lesz, akkor azt mondom, vágjunk bele. Erre így történt, és nem jó. 

- Ilyen fiatalon még nem is szabad - bókolt Lakatos Márk a színésznőnek, aki sugárzóan szép volt az RTL Klub reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy három hónapig szép volt a kapcsolata, aztán ugyanennyi ideig nem, így már nem látta értelmét. Xantus Barbara a pandémia alatt maszkot kezdett árulni egy bevásárlóközpontban, ekkor ismerkedett meg a férfival. 

- Kért egy maszkot, cuki volt. Aztán megint kért, vett egy kávét. Civil volt. A szakítások idejét élem. Maszkot árultam, mert kicsit magunkra hagyott a színház, ezért én szakítottam is azzal a teátrummal, ahol voltam. Mondhatjuk, hogy a cserbenhagyás miatt, mondhatjuk, hogy azért, mert nem voltak olyan feladataim, de mondhatjuk azt is, hogy elvégeztem a Színművészet Egyetemet, 2020 szeptemberében kaptam diplomát, és műfajéhségem támadt, mert ott játszottam drámát, vígjátékot, mindent. 

xantus-barbara1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Rájöttem, hogy én ezt tudom, és csinálni is szeretném. Annyi mindent tudok most már magamról meg a szakmához való hozzáállásomról, tudásomról, hogy megkeresem a helyemet, ahol az én tudásomra van szükség. A Drága örökösökben egészen jól kiderült, hogy tudok ívet játszani és drámát. Tudok csúnyát, kövéret, szépet, soványat. Tudok zenéset, nem zenéset, tudok táncolni, énekelni. 

Az Abigél szereplői egykor és ma

1978-ban debütált a Magyar Televízió képernyőjén az Abigél. A négyrészes, Szabó Magda regénye alapján készült sorozat pillanatok alatt beszippantotta a nézőket. Az egyik legnépszerűbb karakter a gyönyörű és kedves Zsuzsanna nővér, akit Piros Ildikó keltett életre. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod, hanem azt is, mennyit változtak az Abigél szereplői több mint negyven év alatt.

Ezt is szeretjük