Wolf Katit ilyen szexinek nem sokszor látjuk: a címlapon kihívó szettben pózol

Wolf Kati általában elegáns szettekben mutatkozik a koncerteken és a fellépéseken, de a merész stílus is jól áll neki.

Wolf Kati szexi címlap
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A díva - sokan csak így emlegetik Wolf Katit, pedig a mindennapokban egyáltalán nem abban a stílusban öltözködik, ahogy a műsorokban vagy a koncerteken láthatjuk. A sportos viseleteket kedveli, de van egy szexi oldala is, amit csak ritkán mutat meg.

A magyar könnyűzenei élet jó pár kiemelkedő alakjának karrierje indult valamilyen tehetségkutatóval. Az énekesnő csak félig tartozik ezen előadók közé. Igaz, az X-Faktor első szezonjában robbant be felnőtt énekesnőként a köztudatba, de nem ekkor debütált a kamerák előtt: kislányként a Vuk betétdalával lopta be magát a magyar közönség szívébe.

Wolf Kati szexi címlapja

Immár 12 éve éli az életét a reflektorfényben. A fellépéseken és tévés szerepléseken megszokhattuk tőle, hogy estélyikben vagy elegáns szettekben mutatkozik. Így még különlegesebb alkalom, hogy a Hot! magazin kedvéért dögösre vette a figurát.

A narancssárga összeállítás, amiben fotózták, pazarul kihangsúlyozta, milyen tökéletes alakja van. A rövid fazonú blézerben jól látszik, hogy lapos hassal büszkélkedhet, a falatnyi miniszoknya pedig azt mutatja meg, olyan hosszú és vékony lábai vannak, mint egy manökennek. Nem véletlen, hogy lépten-nyomon dicsérik a külsejét, és sokszor faggatják, mivel tartja fitten magát.

- Először is szeretném megköszönni a genetikámat a szüleimnek! Szerencsés alkatom van, nem vagyok hízékony. Gyerekkoromban sokat mozogtam, ez megalapozta a felnőttkori formámat. Ha egy kicsit elengedek, gyorsan vissza tudom hozni magam. Figyelek az étkezésre, és mozgok is - ecsetelte a hetilapnak a 47 éves sztár.

Wolf Kati arról is mesélt, a színpadi megjelenése egyáltalán nincs összhangban azzal, ahogy a hétköznapokban öltözik. A gardróbjában elvétve találhatóak klasszikus eleganciát sugárzó darabok.

- A hétköznapokban a lazább vagy vagányabb ruhákat preferálom, például nagyon szeretem a bőrdzsekiket. Örültem ennek az alkalomnak, mert nemigen voltam még ilyen szexis fotózáson.

A Glamour-gála dögös szettjei

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire vadítóan festett Cserpes Laura, Király Linda vagy Tóth Andi a szexi szettekben, csokorba szedtük a 2022-es Glamour-gála legdögösebben felöltözött sztárjait.

Cserpes Laura irtó dögös volt a Glamour-gálán: képeken a díjátadó legszexibb ruhái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük