VV Kriszti, a Való Világ idei nyertese az Üvegtigris 3-ban: tuti nem ismered fel

VV Kriszti gyerekként szerepelt az Üvegtigris harmadik részében.

vv-kriszti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este VV Kriszti nyerte meg a Való Világ 11. évadát. Az Éjjel-Nappal Budapestben Kiki, majd Kíra néven megismert Karnics Kriszta egyetlen párbaj nélkül menetelt el a fináléig.

VV Rico végzett a harmadik helyen, ő lett az évad legjobb férfi játékosa, majd a nézők 60-40 százalékban osztották meg a szavazataikat VV Kriszti és VV Melina között.

VV Kriszti az Üvegtigrisben

VV Kriszti a 36 millió forintos, óriás csekkel a kezében örömkönnyekben tört ki a konfettirengetegben a két műsorvezető, Schumacher Vanda és Puskás Peti között. 

vv-kriszti
Fotó: RTL/Gerencsér Anna

Bár a nézők a 23 éves szőke nőt az RTL valóságshow-jában ismerték meg igazán, korábban pedig a csatorna napi realitysorozatában láthatták, azt csak kevesen tudják, hogy szerepelt egy kultikus magyar mozifilm harmadik részében is. 

Az rtl.hu szúrta ki, hogy a Reddit egyik felhasználója megosztotta az Üvegtigris 3 egyik jelenetét.

vv-kriszti-uvegtigris
Fotó: Üvegtigris 3

VV Kriszta az autóban Hirtling István és Tóth Auguszta mögött utazik tízéves kislányként. Már akkor is szőke, hosszú haja volt, de még nem raszta. 

Olvass Váradi Zsolt nehéz gyerekkoráról!

Váradi Zsolt 12 esztendős volt csupán, amikor egy csapásra országosan ismert tinisztár lett a Barátok köztnek köszönhetően. Sokan gondolják azt, akik a tévében szerepelnek, azoknak gondtalan az élete, és csillogás veszi őket körül. Ez nem mindig van így.

Cover-fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Ezt is szeretjük