Ő nyerte a Való Világot: ezért nem neki kellett volna győznie a kommentelők szerint

VV Rico, VV Melina és VV Kriszti küzdöttek meg a 36 millió forintért a Való Világ 11 döntőjében.

Való Világ 2023 győztese
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. november 20-án 11. alkalommal nyitotta meg kapuit a Való Világ villája: ezúttal 15 játékos próbálhatta ki, milyen az élet a kamerák kereszttüzében, de a tegnapi fináléra már csak hárman maradtak közülük esélyesek a győzelemre és az azzal járó 36 millió forintra.

A 11. évad utolsó napjaiban felpörögtek az események, két villalakó is kiesett. Péteken tartották meg az utolsó párbajt, amely után VV Lissza távozott, szombaton pedig ismét egy versenyzővel kevesebben maradtak, miután nézői szavazás döntötte el, kik legyenek a finalisták.

A Való Világ 2023 győztese

Ennek értelmében VV Reni esett ki, így a döntőbe VV Kriszti, VV Rico és VV Melina kerültek. A végjáték a korábbi szezonokkal megegyező menetrendben zajlott. A műsorvezetők első körben kihirdették a bronzérmest. VV Rico végzett a harmadik helyen, ő lett az évad legjobb férfi játékosa.

Ezután - a műsor történetében először - két női játékos között dőlt el minden. A hangos szócsatát követően a hölgyek visszatértek a villába, hogy bent tudják meg, ki az, aki mindent vitt: végül Karnics Krisztinát azaz, VV Krisztit hirdették ki győztesnek. A nézők 60-40 százalékban ítélték neki a nyereményt.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A 23 éves, pincérként dolgozó lányt sok tévénéző már azelőtt is ismerte, hogy feltűnt a beszavazó show-n - korábban az Éjjel-nappal Budapest részeiben is láthatták a nézők. Sok kommentelő többek között emiatt gondolta igazságtalannak a győzelmét, hiszen nem teljesen ismeretlenül költözött be a villába.

Akadtak, akik egy másik ok miatt érezték, hogy nem jogosan nyert, sokan azt kifogásolták a Facebookon, hogy sosem volt párbajozni - ez szerintük azt jelenti, nem küzdött meg egyszer sem a bennmaradásért. Valamint olyan is akadt, aki Kriszti érzelmi labilissága miatt nem örült a végeredménynek.

Szép számmal akadtak olyanok is, akik neki szurkoltak. Volt, aki egyenesen kijelentette, győzedelmeskedett a jó a gonosz felett - ezzel VV Melinára utalt, akire pedig azért akadtak ki sokan, mert nem volt hajlandó megölelni versenytársát a győzelem után.

"Krisztinek az ÉNB hozta a hírnevet, a fél ország ismerte, 3 lépés előnyből indult!"

"Elég szomorú, hogy egy ilyen idegbeteg nő nyerte meg!"

"Gratulálok Kriszti, neked szurkoltam! Van igazság!"

Nóci egykor és ma

Czifra Noémi, vagyis Nóci 27 éves volt, amikor először feltűnt a képernyőn a Való Világ vagány, rövid hajú szőkeségeként, két évtizeddel később távol tartja magát a rivaldafénytől.

Nóci ma kétgyermekes családanya: nagyobbik fia 17, a kisebbik 6 éves

Nóci a Való Világgal beírta magát a magyar tévétörténelembe. Ma háztartást vezet, és gyereket nevel.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Való Világ

Ezt is szeretjük