VV Szabolcs 20 éve nyerte meg a Való Világot: elárulta, mivel foglalkozik ma

VV Szabolcs nyerte meg a legelső Való Világot, de nem kért a rivaldafényből. 14 éve űzi civil hivatását.

VV Szabolcs foglalkozása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kereken húsz évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében új korszak kezdődött a kereskedelmi televíziózásban: a Való Világ elindulásával beköszöntött a valóságshow-k korszaka a képernyőn. Az első szezon kezdete előtt sem a nézők, sem a játékosok nem tudták, mire számítsanak a luxusbörtönben.

Mészáros Szabolcs, azaz VV Szabolcs 27 éves volt, amikor jelentkezett a realitybe. Testnevelés szakos hallgatóként a produkció logója fogta meg: a szívhang jelből arra következtetett, valamilyen fizikai kihívásokkal teli játékról lesz szó, ezért jelentkezett.

VV Szabolcs foglalkozása

Úgy volt, 2001-ben tűzik műsorra az első évadot, ám a szerkesztők a szeptember 11-ei terrortámadás miatt jobbnak látták, ha eltolják a premiert. Egy évvel később hívták újra Szabolcsot, van-e még kedve a játékhoz.

vv szabi
Fotó: RTL Klub/Való Világ

Hetedikként költözött be a villába, ahol összesen 87 napot töltött. Hatalmas egzisztenciális ugrás volt számára a fődíj: lakást, autót, két utazást és tizenkétszer havi 600 ezer forintot nyert. A népszerűséget azonban már nehezebben viselte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Miután visszacsöppent a valóságba, akárhova ment, felhajtás vette körül. Még bevásárolni sem tudott úgy, hogy ne rohamozzák meg a rajongók, így volt, amikor inkább hajnalban ment el a szupermarketekbe. A hirtelen jött ismertségen kívül a bizonytalanság miatt sem szerette volna a média világában megvetni a lábát.

- Nekem szükségem van arra, hogy állandó bevételeim legyenek, és kiszámítható legyen a munkám. A médiában, ha van egy műsorod, és hozod a nézettséget, akkor foglalkoztatnak - ecsetelte a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

vv-szab
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

14 évvel ezelőtt, két diplomával a zsebében adta be a jelentkezését a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz, hiszen már kisgyerekként is arról álmodott, hogy katona vagy rendőr lehessen. Egyből bűnügyi területre került, és a mai napig rendőrként dolgozik.

Napjainkban már nem ismerik fel az emberek, a munkájában egy pillanatig sem volt zavaró tényező, hogy annak idején egy ország ismerte meg a Való Világ első győzteseként.

VV Ági napjainkban

Kégl Ági az RTL Klub reality show-ja után nem kért a celebéletből, újságíróként kezdett el dolgozni, majd bő tíz évvel ezelőtt párjával úgy döntöttek, hogy kisfiukkal Angliában kezdenek új életet. 

VV Ágiként ismertük meg 20 éve a Való Világban: Kégl Ági évek óta Angliában él

Kégl Ági Óriáskerék című könyvében a gyerekkorától kezdve a Való Világon át az angliai életéről ír.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Való Világ

Ezt is szeretjük