Milo, a 2004-es Való Világ győztese ilyen sármos ma: ezzel foglalkozik napjainkban

VV Milo már villalakóként tudta, ha a játék véget ér, nem akar a figyelem középpontjában maradni.

vv-milo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2003 decemberétől 2004 júniusáig tartott a Való Világ harmadik évada. Itt ismerhette meg a magyar közönség az akkor 18 éves fiatalt, Milót, aki 150 villában töltött nap után nyerte meg az RTL Klub valóság show-ját.

Tanulóként költözött a luxusbörtönbe, sokakkal ellentétben ő nem remélt hírnevet a játéktól. Már akkor tudta, hogy nem szeretne sokáig a rivaldafényben maradni, amikor mindennapját kamerák követték végig.

VV Milo foglalkozása

Ennek ellenére azután, hogy megnyerte a szériát, a figyelem középpontjába került. Egy csapásra lett híresség, akit lépten-nyomon megállítottak az utcán.

miló
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Amikor kijöttem, az azt követő fél évben hihetetlen dolgok történtek. Például elmentem ebédelni, és egyszerűen nem tudtam megenni az ebédem, mert odajöttek az emberek, autogramot kértek - emlékezett vissza a Tények Pluszban.

18 év telt el, VV Milóból 36 éves korára sármos pasi lett, aki a kamera másik oldalán találta meg a hivatását. 

- Az utóbbi három évben már csakis rendezéssel foglalkozom. Pont ebben a hónapban lesz kész az egyik Afrikában forgott dokumentumfilmünk, amit Kongóban forgattunk - ecsetelte a TV2 műsorában.

VV Szabolcs így él ma

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a szereplése után komoly édesapaként már nyilatkozott. Kíváncsi vagy, mi történt vele?

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Való Világ

Ezt is szeretjük