Felismered Nócit, a Való Világ műsorvezetőjét? 47 évesen civil szakmát űz

Czifra Noémi, azaz Nóci a 2002-es és 2003-as Való Világ vagány, rövid szőke hajú műsorvezetője volt.

czifra-noémi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nóci név sok tévénéző számára cseng ismerősen a mai napig: a szőke, vagány frizurás műsorvezetőért, Czifra Noémiért egy ország rajongott a Való Világ első két szériájában 2002 és 2004 között. 

A harmadik etapban már nem őt láthattuk a reality női házigazdájaként. Hátat fordított a rivaldafénynek, tudatosan nemet mond a nyilvános szereplésekre, az elmúlt évtizedben sehol nem szerepelt. 47 évesen teljesen civil szakmát űz, illetve feleségként és családanyaként éli a mindennapjait.

Nóci a Való Világból

Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Hová tűnt? rovatának vendégeként azt is elárulta, nem vágyik a rivaldafényre, tökéletesen kerek az élete. Második gyermeke édesapjával esküvőre készülnek, és ugyan nem teljes állásban dolgozik, élvezi a szakmát, amelyet kitanult: mentálhigiénés szakemberként dolgozik.

Czifra Noémi, vagyis Nóci a Való Világ első két évadában.
Czifra Noémi, vagyis Nóci a Való Világ első két évadában.
Fotó: RTL Klub/Való Világ

- Olyan, mint a pszichológus, de nem tanul öt évig, csak kettőig. Ez egy másoddiplomás képzés, amit azért végeztem el tizen-x éve, hogy legyen róla papírom. De amit tudok, azt nem az iskolában tanultam. Ezek saját, megélt dolgok, és varázslatos módon mindig olyanok jönnek hozzám, akik hasonló problémákkal küzdenek - mesélte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Először egy édesanya kereste fel azzal, úgy érzi, ő az egyedüli, aki tud segíteni a lányának, majd szép lassan kialakultak a kliensei. Nem vállal mindennapra beszélgetést, hiszen elsősorban családanya: nagyobbik fia 17 éves, de a kicsi még csak öt, így vele rengeteg időt tölt. Háztartást vezet, és a párja vállalkozásába is sokszor besegít, intézi a számlákat, pénzügyeket és a dokumentációt.

nóci-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Azt is elárulta, két évad után miért nem láthattuk többet a Való Világban. Bár határozatlan idejű szerződése volt, a harmadik szériában mégis Lilu vette át a helyét.

- Kirúgtak. Volt egy szerződésem határozatlan időre: az első és második széria között egy hét volt a szünet, viszont a második és a harmadik között fél év is eltelt. Nem remegtem a folytatásért mindenáron, már ismertem a nagyobbik fiam édesapját, már harmincéves voltam akkor, és azt mondtam, itt az ideje családot alapítani.

Így él most az egykori VV Ági

Kégl Ágit 21 éves korában, VV Ági néven a Való Világ 2002 szeptemberében indult, legelső évadában ismerte meg az ország. A kedves, szép lány a valóságshow után újságíróként kezdett el dolgozni, több mint hét évvel ezelőtt akkori párjával és kisfiával Angliába költözött, ahol tovább űzte a hivatását, majd egy nagy, amerikai cég marketingmenedzsereként kezdett el dolgozni.

Cover-fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Ezt is szeretjük