Nóci ma kétgyermekes családanya: nagyobbik fia 17, a kisebbik 6 éves
Nóci a Való Világgal beírta magát a magyar tévétörténelembe. Ma háztartást vezet, és gyereket nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czifra Noémi - vagy ahogy egy ország ismerte meg, Nóci - kétgyermekes családanyaként éli az életét. A műsorvezető 27 éves volt, amikor először feltűnt a képernyőn a Való Világ vagány, rövid hajú szőkeségeként, két évtizeddel később távol tartja magát a rivaldafénytől.

A Palikék Világa by Manna vendégeként fedte fel, hogy él napjainkban: két gyermeket nevel, idősebbik fia 17, a kicsi hatéves.

Nóci gyerekei

- Szokták mondani, két gyerek két alomból, tehát két gyerek két apától. Zsombor, a nagyobbik 2005-ben született, a Való Világ második szériája ment, amikor megismerkedtem az édesapjával, hatalmas szerelem volt, együtt terveztük a jövőt, aztán mégis máshogy alakult, tíz éven keresztül egyedül neveltem - árulta el az adásban.

nóci3
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Jelenlegi párjával, kisebbik gyerkőce édesapjával hét évvel ezelőtt ismerkedett meg. Három hónap együttlét után eldöntötték, közös gyermeket szeretnének. Simon 2016-ban látta meg a napvilágot. Arról is mesélt, milyen édesanyának gondolja magát:

- Azt gondolom, sokkal jobb anya vagyok most, mint tíz évvel ezelőtt. Nyugodtabb lettem, türelmesebb. Több lett a tapasztalatom, a tudásom, nemcsak anyaként, hanem emberként is.

Valkó Eszter Hollandiában él

Valkó Esztert vezette a Reggeli, a Havazin, az ÉletmódKalauz vagy a Lifestyle című műsort. Férjével szerepelt 2016-ban a Nyerő Páros első évadában. Évek óta Hollandiában él, miután Péter 2018 tavaszán egy munkalehetőség miatt Maastrichtba költözött, ő pedig követte.  

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük