Az RTL Klub műsorvezetője volt: a 47 éves Valkó Eszter Hollandiában él évek óta
Valkó Eszter férje után költözött Hollandiába, ahol most már kisfiukkal hármasban élnek.

valko-eszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Esztert a 2000-es években éveken át láthattuk az RTL Klub képernyőjén, vezette betelefonálós vetélkedőjét, de láthattuk a Reggeli, a Havazin, az ÉletmódKalauz vagy a Lifestyle című magazinműsorokban is. 2012-ben ment férjhez, Péterrel 2016-ban, a Nyerő Páros első évadában láthattuk szerepelni, 2020-ban pedig a TV2 Love Bistro című vetélkedőjében szerepeltek. 

Évek óta Hollandiában él, férje 2018 tavaszán egy munkalehetőség miatt költözött Maastrichtba, és mivel Valkó Eszter úgy érezte, már nem olyanok a munkalehetőségei, mint régebben, és több sikertelen lombik után jót tenne neki is a környezetváltozás, követte a párját. Kisfiuk, Simon 2019 májusában látta meg a napvilágot.

Valkó Eszter Hollandiában él

Valkó Eszter egy ideje teljes állásban háziasszony, valamint videós tartalmakat gyárt. Kisfia heti néhány napot már bölcsődébe jár. 

valko-eszter
Fotó: Palikék Világa by Manna

- Simi jobban beszél hollandul, mint én, az egészen biztos. Nem mindennap jár bölcsibe, megvan a lehetőség, hogy részidőben járjon, de eleget ott van ahhoz, hogy szocializálódjon, barátai legyenek. Reggel, amikor összekapom a bölcsire, mindig elmondja, hogy szívesebben menne játszóházba. Napközben a háziasszony szerepét töltöm be, bevásárolok, kicsit takarítok, kicsit főzök, és ha ezekkel végeztem, akkor elkezdem gyártani a videókat - mesélte a 47 éves édesanya a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában.

valko-eszter-ferje
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A család már nem Maastrichtban él, Péter kapott egy új állásajánlatot, ezért Groningenbe tették át a székhelyüket.

- Ez is egy újabb kaland, mert senkit és semmit nem ismerek a környéken. Újra kellett építenem azt a szociális hálót, amit korábban már négy év alatt kiépítettem - magyarázta az egykori tévés, aki hamar talált barátokat.

Valkó Eszter több telefonos vetélkedőt is vezetett az RTL Klubon.
Valkó Eszter több telefonos vetélkedőt is vezetett az RTL Klubon.
Fotó: RTL Magyarország

Azt is elárulta Palikéknak, hogy hiányzik neki a televíziózás kreativitásrésze, az, hogy új embereket ismerjenek meg. Szívesen részt venne számára testhezálló produkciókban, de egyelőre nem tervezik a hazaköltözést.

- Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de nyitott vagyok mindenre. Most azt látom, hogy tök jó Siminek itt. Rengeteg impulzust kap, a bölcsődében nemcsak hollandul, hanem angolul is beszélgetnek, iszonyatosan sokat ad neki ez a hely.

VV Ági így él Angliában

2002-ben a Való Világ első évadában VV Ági néven ismertük meg a gyönyörű, barna hajú lányt, aki a valóságshow-ban való szereplését követően nem állt celebnek. 11 évig itthon tevékenykedett újságíróként, majd négy évig Angliában két nagy nemzeti lapnál, ezt követően pedig egy nagy, amerikai cég marketingmenedzsereként kezdett el dolgozni.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük