A Sztárban sztár leszek! első kiesője híres magyar szülők gyermeke: Vincze Liza édesanyja énekesnő, édesapja sportoló

Vincze Lizát gyerekkora óta magyar hírességek vették körül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este a TV2 csatornáján elindult a Sztárban Sztár leszek! második évada. A show az eredeti Sztárban sztár tehetségkutató olyan verziója, amelyben a zsűri helyett négy mester értékeli a produkciókat. Az élő show-k során pedig három-három főből álló csapataik élén csapnak össze egymással.

Az idei szezonba csak ketten tértek vissza az előző felállásból: Tóth Gabihoz és Pápai Jocihoz Köllő Babett és Majka csatlakozott. 

Vincze Liza volt a Sztárban sztár leszek! első kiesője

Az első adás bővelkedett meglepetésekben és drámában egyaránt. Az est győztese Tóth Gabi énekese, Balogh Krisztofer lett, aki annyira meggyőző volt Emilióként, hogy rögtön meg is kapta a mesterektől a maximális 30 pontot.

sztárban sztár leszek 1
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Szomorú pillanatok is akadtak. Majka rögtön az első adásban megtapasztalta, milyen elveszíteni a csapata egy tagját, az első élő show-ban az egyetlen énekesnőjétől, Vincze Lizától kellett búcsúznia a közönségnek. Bár őrülten szexi produkciót tett le az asztalra Jennifer Lopez bőrébe bújva, a közönség és az ítészek értékelése alapján ő esett ki a versenyből.

sztárban sztár leszek 2
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

A 17 esztendős énekesnőnek egyébként nem idegen a sztárvilág, ő maga is híres szülők gyermeke. Édesapja Vincze Gábor válogatott labdarúgó, édesanyja pedig az a Csősz Ágnes, akit annak idején Fresh Andi és Wiki oldalán láthattunk a 2000-es évek egyik legnépszerűbb hazai lánycsapatában, a Freshben. Ezenkívül keresztapjának neve is ismerősen csenghet sokak számára, Vincze Ottó korábban azt nyilatkozta, az egész család nagyon büszke Lizára.

Vincze Liza  (1)
Fotó: TV2/Sztárban sztár leszek!

Az egzotikus szépségű lány ugyan szomorú volt a kiesése után, de egy cseppet sem törte le, hogy nem ő lett a győztes. A Mokkában árulta el, annak ellenére, hogy így alakult számára a verseny, az álmáról, hogy sikeres énekesnő legyen, nem mond le.

- Fiatal vagyok, fejlődök, építgetem a karrierem, megyek a kis utamon, nem fogok emiatt lelépni róla! 

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Anita másfél év után, 2004-ben kötötte össze az életét, azóta kétgyermekes szülők lettek: Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Képeken mutatjuk, milyen bombázó a sztáranyuka.

Ezt is szeretjük